Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου

  • Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 08:02
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο και επικεντρωνόμαστε σε υποχρεώσεις που είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα, λόγω Χριστουγέννων, αλλά και στην σωστή διατροφή, αν τυχόν “τσιμπήσαμε” κάτι παραπάνω τα Χριστούγεννα! Ώρα να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα, ώστε να υποδεχθούμε πανέτοιμοι τον νέο χρόνο, σε λίγες μέρες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κατασταλάζεις σήμερα σε αποφάσεις, Κριέ, κι έχεις την ανάγκη να τις μοιραστείς με κάποιο άτομο μεγαλύτερο από εσένα ηλικιακά. Είσαι πεπεισμένος ότι η συζήτηση μαζί του θα σου δώσει αυτή τη μικρή ώθηση που χρειάζεσαι, για ν’ αρχίσεις να υλοποιείς όλα τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τελικά εισπράττεις από το συγκεκριμένο άτομο την επιβεβαίωση ότι κινείσαι σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, Κριέ, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Οικονομικά θέματα που λιμνάζουν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα ξεκινήσουν να παίρνουν το δρόμο τους. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Επανέρχεσαι σήμερα στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, Ταύρε, και μάλιστα αρκετά δυναμικά, αποφασισμένος για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται τις προθέσεις σου, έχοντας όμως κάποιες ενστάσεις, όχι τόσο γι’ αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, όσο για το αν είναι τώρα η σωστή χρονική στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που σήμερα θα έχεις, Ταύρε, θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια σχέση, που θα είναι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι πιο προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα κάποια θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Δίδυμε, χρειάζεται ν’ αρχίσεις να ρυθμίζεις κάποιες από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει και θέλεις να τελειώνουν. Προσπάθησε, αντί να έχεις κάποιο μικρό πανικό, να βάλεις ένα προγραμματισμό, με αρχή το πιο σημαντικό που πρέπει να διεκπεραιωθεί. Θα διαπιστώσεις αργότερα, ότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη, χωρίς να πιεστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, για να αποφύγεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ανασκόπηση της χρονιάς, που είναι στις τελευταίες μέρες της, θα θέλεις να κάνεις σήμερα, Καρκίνε. Τι σου συνέβη, που ήταν τα λάθη σου, τι πήρες και τι έδωσες. Μόνο που αυτό μάλλον δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα, αφού η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της. Φυσικά, είναι πολύ υγιής όλη αυτή η διαδικασία, αλλά άφησέ την για λίγο αργότερα, που δε θα αισθάνεσαι τόσο φορτισμένος και μπορεί να είσαι πιο αντικειμενικός απέναντι στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα που έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, ένα δικό σου πρόσωπο, ώριμο στη σκέψη και με μεγάλη εμπειρία ζωής, θα σου επισημάνει κάποιες αλλαγές, που επιβάλλεται να κάνεις στη ζωή σου. Οι συμβουλές του θα σου φανούν χρήσιμες κι αυτό αρχίζεις σιγά – σιγά να κατανοείς. Αργότερα, θα διαπιστώσεις το πόσο δίκιο έχει αυτός ο άνθρωπος, αλλά χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός για τον τρόπο που θα ξεκινήσεις να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές, μακριά από οποιαδήποτε βιασύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές, οπότε απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένα άτομο από τον κοινωνικό σου περίγυρο, Παρθένε, το οποίο κατέχει θέση κύρους, θα σου δώσει μία ώθηση, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα δυνατός και αποφασισμένος. Τα θετικά σχόλια για το άτομό σου είναι αρκετά κι αυτό έρχεται σήμερα ως είδηση. Ανεβασμένος ψυχικά, αποφασίζεις να βάλεις στόχους, που φυσικά θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αργότερα. Οι βάσεις όμως έχουν μπει κι αυτό δεν αλλάζει για κανένα λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, Παρθένε, διαφορετικά θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός για να προχωρήσεις στις σωστές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θ’ αρχίσεις να ολοκληρώνεις υποχρεώσεις, οι οποίες έμειναν ανέγγιχτες το προηγούμενο διάστημα, επειδή καταλαβαίνεις ότι η χρονιά τελειώνει και δε θέλεις να αφήσεις κάτι που να εκκρεμεί και να σε προβληματίζει. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα διεκπεραιώσεις με μεγάλη επιτυχία οποιοδήποτε θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος, Ζυγέ μου. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ, διαφορετικά μια τυχόν αδιάφορη συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα επαγγελματικά «άλματα» και προπάντων, μην προσπαθήσεις σήμερα ν’ αλλάξεις το παραμικρό. Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας, αν βάλεις σωστό πρόγραμμα στις κινήσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ξεκουράστηκες, Σκορπιέ μου, κι αισθάνεσαι ότι αυτή θα είναι μία ήρεμη μέρα. Ίσως όμως κάποια απρόοπτα να σου χτυπήσουν την πόρτα και να δεις την αντοχή σου να δοκιμάζεται. Διατήρησε όσο γίνεται την ψυχραιμία σου, αφού μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα βάλεις σε μία σειρά και ν’ αρχίσεις να λύνεις αυτά τα θέματα όπως μόνο εσύ μπορείς. Οι ιδέες σου σήμερα θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βγάλουν κι άλλους από το αδιέξοδό τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Σκορπιέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, αυτή την ημέρα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά τον προγραμματισμό σου, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα δείξεις την καλή σου διάθεση σε μία καινούργια φιλική γνωριμία, που θα προκύψει από το πουθενά. Με τις πρώτες κουβέντες, σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός και καταλαβαίνεις ότι έχετε αρκετά κοινά στον τρόπο σκέψης, αλλά και γενικότερα, σε απόψεις περί ζωής. Το ίδιο ισχύει κι από την απέναντι πλευρά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι γεννιέται μία καινούργια φιλία, που θα στηριχτεί σε ουσιαστικά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, Τοξότη, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του, πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Έχεις βρεθεί ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις αγορές και περιττά έξοδα. Με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς ν’ ασχοληθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αλήθεια είναι, Αιγόκερέ μου, πως έχεις κουραστεί έντονα από τις τελευταίες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν ήταν και λίγες, με συνέπεια να σου βγαίνει ένας απροσδιόριστος εκνευρισμός, για καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου όσο πιο χαλαρά γίνεται, χωρίς εντάσεις, ενώ για να νιώσεις καλύτερα, ας μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο, που θα σου πει τις απόψεις του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν μέσα σου κάποια αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Αιγόκερέ μου. Καλό είναι να μην έχεις ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και φέρνουν ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις από το πρόγραμμά σου λόγω άσκοπων αγορών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η χρονιά φτάνει στο τέλος της, Υδροχόε μου, κι εσύ αισθάνεσαι, ότι δεν έχεις κάνει κάποια πράγματα, που έπρεπε να έχουν γίνει. Βγάλε από μέσα σου οποιουδήποτε είδους ενοχή, αφού έχεις καταφέρει πάρα πολλά σε καταστάσεις που ήταν πραγματικά δύσκολες. Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι η καθημερινότητα φέρνει συνεχώς νέες υποχρεώσεις, που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις. Ηρέμησε, λοιπόν, και να ξέρεις, ότι οι δυνατότητές σου είναι αμέτρητες και πως μέχρι τώρα έχει καταφέρει τόσα πολλά, που ακόμη δεν έχεις διαπιστώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Υδροχόε, πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Υδροχόε μου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις το παραμικρό οικονομικό ρίσκο και να χειριστείς με πολλή σύνεση τις δαπάνες που μπορεί να προκύψουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Παρόλο που θέλεις να βρίσκεσαι σε εορταστικό κλίμα, Ιχθύ, κάποιες υποχρεώσεις δε σ’ αφήνουν να το απολαύσεις. Θα σου γίνουν σήμερα προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείς αρκετά σοβαρά, αφού στο μέλλον θα αποβούν πάρα πολύ συμφέρουσες για σένα. Φρόντισε, λοιπόν, να δώσεις την πρέπουσα σημασία σ’ αυτά που θέλουν να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Ιχθύ, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, υπάρχει μια περίοδος πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσεις, πάνω σε θέματα, τα οποία περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, αλλά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, αν βέβαια αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr