Χριστούγεννα: Τι δώρα κάνουν τα ζώδια;

Τι δώρα θα κάνουν τα δώδεκα ζώδια τα Χριστούγεννα;

Ο Κριός αγοράζει το πρώτο πράγμα που πιάνει το μάτι του. Σιγά μην χάσει χρόνο για να ψάξει για κάτι καλύτερο. (θα σε καλέσω και του χρόνου…)

Ο Ταύρος θα ψάξει για καμία ευκαιρία σε κανένα ξεχασμένο μαγαζί ή το πολύ πολύ να σας πάρει κάτι από το «ότι πάρεις 1 ευρώ» αν είναι δε το δώρο για παιδάκι, ένα γουρούνι κουμπαράς είναι ότι πρέπει. Άσε που από μικρό πρέπει να μάθει την αποταμίευση. (Εύγε! Φάε ΜΙΣΟ τυροπιτάκι και άντε στο καλό)

Ο Δίδυμος θα ξανατυλίξει το δώρο που του έκαναν πέρυσι και δεν χρησιμοποίησε ποτέ. Θα το έδινε κι έτσι αλλά είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί ότι μπορεί να έχει κάρτα μέσα και θα γίνει ρεζίλι. (κι ότι ήθελα ένα ξύστη κολοκύθας!)

Ο Καρκίνος θα σας πλέξει κανένα πουλόβερ ή θα σας φέρει το γλυκό φτιαγμένο απ’ τα χεράκια του. Αν είστε τυχερός μπορεί και να μαγειρεύει καλά και να σας κάνει το τραπέζι. Μη ξοδεύεται κιόλας. (ή μπορεί να σας φτιάξει μια τούρτα που να έχει μέσα ένα πουλόβερ)

Ο Λέων θα κάνει μια φιλανθρωπική δωρεά στο όνομά σας. Δώρο άδωρον μιας και νομίζει ότι όλος ο κόσμος ζει για την υστεροφημία του όπως κι αυτός. (…για ένα κούτελο ζω…)

Τα δώρα του Παρθένου είναι συνήθως άχρηστα και αδιάφορα αλλά έχουν άψογο περιτύλιγμα. Δε πειράζει έτσι κι αλλιώς κι αυτοί αδιάφοροι είναι, οπότε κανείς δε θα ασχοληθεί με το δώρο τους. (..θα τα κάνω δώρο στον Δίδυμο!)

Ο Ζυγός το πιο πιθανόν είναι να μη σας κάνει δώρο επειδή δε μπορεί να αποφασίσει. Μέχρι του χρόνου θα έχει βρει. (μέχρι του χρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει να του πείτε…)

Ο Σκορπιός πάλι θα σας κάνει δώρο μια αξέχαστη νύχτα. Μη περιμένετε από αυτόν κάτι πιο χειροπιαστό. (να φέρω και τις πιτζάμες μου?)

Ο Τοξότης θα σας κάνει δώρο ένα σουβενίρ από καμία χώρα ή νησί που επισκέφτηκε για να σας θυμίζει πως είναι πολυταξιδεμένος… (κι εγώ έχω πάει στη Λούτσα, αλλά δε το κάνω θέμα.)

Ο Αιγόκερως θα σας χαρίσει μια πένα με τα αρχικά σας χαραγμένα επάνω, για να σας θυμίζουν πόσο γραμμένους σας έχουν ούτως ή άλλως την υπόλοιπη χρονιά. (…έγραψες!)

Ο Υδροχόος δε θα ψάξει πολύ. Θα αγοράσει δώρα on-line. Άντε να μη σου κάνει και να θες να το αλλάξεις. Καταραμένη τεχνολογία. (θα πάρει και τις …ευχές μου on line…)

Ο Ιχθύς θα φυτέψει ένα δέντρο προς τιμήν σας ή θα σας πάρει καμιά γλαστρούλα. Θα τον θυμάστε όμως κάθε φορά που θα βρίζετε γιατί πρέπει να την ποτίσετε και να την κλαδέψετε. (…αμ δε! Θα τη δώσω στον Παρθένο λέμε!)

astrology.gr