Γιατί δεν πρέπει να τρυπάμε το κρέας με πιρούνι όταν το μαγειρεύουμε

  • Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 14:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

 

Όταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα συνήθως το τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν έχει ψηθεί. Λάθος! Γιατί;

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Πηγή: neadiatrofis.gr