Τι λένε τα ζώδια για τον τον πρώτο μήνα του 2019;

  • Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 13:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Αστρικά νέα ξεκινήματα και απροσδόκητο κλείσιμο για τον Ιανουάριο.

Oμολογουμένως, είναι κάπως βαρετό να ακούς κάθε χρόνο αυτό το κλισέ «νέο έτος, θα αλλάξω, θα αδυνατίσω, θα γίνω πιο δυναμική, θα μετακομίσω, θα αλλάξω δουλειά», αλλά με κάθε σοβαρότητα, γιατί να μην βάζεις στόχους; Είσαι έτοιμη να κάνεις το 2019 την καλύτερή σου χρονιά; Εκτός από τους στόχους που έχεις ορίσει για το επόμενο έτος, απλά θυμήσου ότι έχεις μαζί σου τα άστρα. Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να μαθαίνουμε κάτι καινούργιο, να μεγαλώνουμε (λίγο ακόμα) και τελικά να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι (ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε).

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον ουρανό αυτό το μήνα και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα το νιώσουμε όλοι μας από πρώτο χέρι.

Θα βρισκόμαστε στη μέση της εποχής του Αιγόκερω, και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλή εργασία. Στην πραγματικότητα, ο αγγελιοφόρος Eρμής θα ενωθεί με τον Ήλιο στις 4 Ιανουαρίου, μόλις μια ημέρα πριν από τη νέα Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω. Επίσης, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού που ξεκίνησε τον Αύγουστο θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιανουαρίου 2019 στον Κριό. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη στις 7 Ιανουαρίου και αυτό σίγουρα θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Ωστόσο, μετά τον Ήλιο που εισέρχεται στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, θα υπάρξει μια σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα, η οποία ολοκληρώνει τη σειρά των εκλείψεων του Λέοντα-Υδροχόου, που ξεκίνησαν το 2017.

Ας δούμε όμως με μια φράση τι θα συμβεί στο προσωπικό σου ωροσκόπιο τον Ιανουάριο του 2019

Κριός: Εστίασε στους στόχους σου

Ταύρος: Θα είναι μια περιπέτεια

Δίδυμος: Προετοιμάσου για αλλαγή

Καρκίνος: Οι συνεργασίες σου αντικατοπτρίζονται πάνω σου

Λέων: Συνολικά θα είσαι σε καλή φόρμα

Παρθένος: Τα αληθινά σου χρώματα λάμπουν

Ζυγός: Θέσε τα συναισθηματικά σου θεμέλια

Σκορπιός: Κάνεις κινήσεις

Toξόητης: Οι αξίες σου αλλάζουν

Aιγόκερως: Ξαναχτίζεις τον εαυτό σου

Yδροχόος: Σημαντική πρόοδος

Iχθύς: Σκέπτεσαι τη θέση σου στην κοινωνία

Νικολέτα Μακρή

womenoly.gr