Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

  • Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 08:34
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Με την Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, είμαστε πιο αγαπησιάρηδες, ευαίσθητοι, καλοπροαίρετοι και συναισθηματικοί! Επιπλέον όμως αρκετή είναι η ανασφάλεια, η γκρίνια και η προσκόλληση με το παρελθόν! Οι πιο τυχεροί στα συναισθηματικά τους θέματα, είναι σίγουρα, τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, καθώς μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Έτσι, μπορεί να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ μου, από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θα πάρει άλλη τροπή και θα είναι πολύ θερμότερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις σήμερα όσο καλύτερα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο πιο ευχάριστα γίνεται και με τον ερωτισμό που έχεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, Κριέ, καθώς και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι έντονος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από τη στασιμότητα των ημερών, καθώς τα άστρα δείχνουν ότι είναι τελείως προσωρινή. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε, πάει αρκετά καλά, αλλά σ’ εσένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα έσοδά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, Δίδυμε. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, καλό είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις, αφού μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Δίδυμε. Μίλα με το ταίρι σου και πάρε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, όπου αν δεν αναλάβεις δράση και βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αφού θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η περίοδος αυτή, Καρκίνε, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα θέσουν πολλά ερωτήματα. Εδώ, λοιπόν, χρειάζεται μεθοδικότητα. Τι χρειάζεται ακριβώς; Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά. Έτσι, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, μπορεί να έχει κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία όμως είναι περαστικά. Πάντως, σε συμβουλεύω να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε ενθουσιάσει, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θα εμφανιστούν πολλές περιπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε ακολουθούν και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, Λέων, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, οι ιδέες σου θα είναι πολλές και καλές, δίνοντας λύσεις σε αρκετά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Μην κάνεις συζητήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάζει σωστό προγραμματισμό από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει κουράσει αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη, που από σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να περνάς στη σχέση σου πολύ όμορφα. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις, μια καινούργια γνωριμία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις να χαθούν κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αυτή η μέρα, Ζυγέ, κρύβει ανατροπές που μπορεί να σε πιάσουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του, θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις την επανάστασή σου απέναντι σε ό,τι σε καταπιέζει, αλλά με πολύ αμφίβολο αποτέλεσμα, κυρίως επειδή ο τρόπος σου θα είναι κάπως απότομος. Γνώριζε, πως αυτό δεν ενδείκνυται για τη σημερινή μέρα, που όλοι είναι κάπως εκνευρισμένοι από τις δυσκολίες της ζωής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Ζυγέ, και τώρα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θα κάνεις το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη φωνάζει να κινηθείς άμεσα, αφού είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, Ζυγέ. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Ορισμένα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα μείνουν σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, διότι τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του, κάτσε και σκέψου πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν σε δρόμους, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου κάτι σε προβληματίζει, Σκορπιέ, και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Στη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μη συνεχίζεις με την ίδια τακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου, μίλησε με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις, ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με τη συναισθηματικότητα που έχεις, αφού με αυτή μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, βρίσκεται σε καλή πορεία, ενώ έχεις και τους πλανήτες συμμάχους, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, ήρθε ο καιρός που θα τη διώξεις, καθώς σε περιμένει μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου σήμερα, Τοξότη. Φρόντισε, με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Καλό θα είναι σήμερα, να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να κινηθείς με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Αιγόκερε, και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διότι στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Μια βραδινή έξοδος με αγαπημένα άτομα θα σου έκανε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, διότι θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μερικές φορές, Υδροχόε, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, διότι οι πλανήτες σε ευνοούν για να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ότι δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Θα αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για τα σχέδια που έχεις πάνω στη σχέση σας για το μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ μου, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr