Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

  • Σάββατο, 22 Δεκέμβριος 2018 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σήμερα, θα μας κάνει σίγουρα υπερευαίσθητους, με συναισθηματικές μεταπτώσεις και ανασφάλειες. Πολλοί από εμάς, θα παρασυρθούμε και σε συναισθηματικά ξεσπάσματα ή νοσταλγία, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αποδοκιμάζεις τις απόψεις τρίτων και τη στάση τους απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα, πάντα βέβαια με ηρεμία και με ευγένεια. Παρά τις αντιρρήσεις από τους συνομιλητές σου και όσο κι αν προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη, τα επιχειρήματά σου είναι τόσο ισχυρά και λογικά, που πάλι εσύ θα βγεις σωστός. Η πραότητά σου δεν θα εκπλήξει όσους γνωρίζουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της, ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου, για να ολοκληρώσεις γρηγορότερα τις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση για να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με μια πολύ καλή διάθεση, Ταύρε, κι ανεβασμένη την ψυχολογία σου θα περάσει η μέρα, με σένα να απολαμβάνεις κάθε λεπτό της. Η σκέψη σου μόνο σε θετικά πράγματα θα οδηγείται κι αυτό θα δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον και για τους γύρω σου. Η χαρά σου ενδέχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, όταν μάθεις ένα ευχάριστο γεγονός από κάποιο φιλικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία, Ταύρε μου, στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, πρέπει σήμερα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις των οικονομικών σου, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η μέρα, Δίδυμε, θα είναι πάρα πολύ καλή για σένα, καθώς ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έρθει σήμερα να σου υπενθυμίσει το πόσο καλά του έχεις φερθεί και πόσο το έχεις στηρίξει στις δύσκολες στιγμές του. Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν την απόλυτη δικαιοσύνη γύρω τους και οι άλλοι να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι προσπαθείς πάντα να προσφέρεις και να κάνεις πράγματα θετικά για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε μετά να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Δίδυμέ μου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, που δεν περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Καρκίνε, θα σου φέρει πάρα πολλές ευκαιρίες, που δεν περιμένεις. Μπορεί να έχεις κάποιο μικρό εκνευρισμό για καταστάσεις που καθυστερούν, αλλά να ξέρεις, ότι οι αναποδιές είναι προσωρινές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αφού είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Θ’ ακούσεις ευχάριστα πράγματα κι από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και να απαλλαχθείς από ανοίγματα που δεν έχεις ακόμη καλύψει.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, Λέων, είναι πάρα πολλές και κινούνται γύρω από θέματα που αφορούν το μέλλον. Φρόντισε όμως να χαλαρώσεις και να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς, αφού η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη και σου προκαλεί κούραση. Είσαι ένα άτομο πάρα πολύ δυναμικό, αλλά χρειάζεται κάπου – κάπου λίγο να ηρεμείς, με πρόσωπα και σε καταστάσεις που σ’ ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Λέων, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, πρέπει να έχουν μελετηθεί πολύ καλά από πριν. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις, αλλά στις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με ένα άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, που έχει πολλά να σου διδάξει. Οι εμπειρίες του, αλλά και οι γνώσεις του, θα σου συνεπάρουν το μυαλό. Γοητευμένος από την παρουσία του, θα θελήσεις να συνεχιστεί αυτή η γνωριμία κι αυτό θα επιδιώξεις με κάθε τρόπο. Θα καταφέρεις να μπεις στο δικό του κόσμο και μόνο όφελος θα έχεις απ’ αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σ’ αυτά που λες, Παρθένε μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μεταξύ σας, φρόντισε να μη φτάσουν στα άκρα οι καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, εξελίσσονται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις πρώτα ετοιμάσει σωστό προγραμματισμό. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τα οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα ασχοληθείς με το συναισθηματικό κόσμο των ατόμων του φιλικού σου περίγυρου και θα εστιάσεις στα θέματα που τα προβληματίζουν. Αυτό προκαλεί η Πανσέληνος, η οποία γίνεται σήμερα στον Καρκίνο, αναδεικνύοντας ιδιαίτερα συναισθήματα, που έχεις κρυμμένα μέσα σου. Τα ερεθίσματα από τους γύρω σου κι η ευαισθησία σου θα σε κινητοποιήσουν, ώστε να κάνεις πράγματα ουσιαστικά για τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή, και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, επειδή θα παρασυρθείς σε πρόσθετα έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις προσεκτικές συναλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα δείχνεις υποχωρητικότητα σε καταστάσεις που θέλουν ν’ αλλάξουν οι δικοί σου άνθρωποι και μάλιστα, φαίνεσαι να το χαίρεσαι ιδιαίτερα. Άλλωστε, πάντα μέσα στο μυαλό σου επικρατεί το ρητό ότι «δε χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος» για να γίνουν κάποια πράγματα και να φαίνονται ωραία. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα και θα νιώθεις ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν το σκεπτικό σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις σπατάλες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θ’ αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία από τους κόπους και την κούραση, που για μεγάλο διάστημα έχεις καταβάλλει. Τα αγαπημένα σου άτομα θα μείνουν αρκετά ευχαριστημένα από τις εξελίξεις και χαίρονται μαζί σου για την πορεία που έχεις τελευταία. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου πει θετικά πράγματα, τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά για τη σχέση σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Τοξότη μου, είναι πιθανό να φέρει ανανέωση της σχέσης σου ή έναν καινούργιο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα εξελιχθούν αρκετά καλά, αν δεν αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες και η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε οδηγήσει στο να κάνεις ευχάριστα πράγματα παρέα με αγαπημένα σου άτομα, νιώθοντας απαλλαγμένος από το άγχος και τα προβλήματα που περνάς στην καθημερινότητα. Ο προγραμματισμός σου για υποθέσεις που καθυστερούν, θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και θα σε οδηγήσει στις λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Αιγόκερε, πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα αυτές σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα επιλέξεις να μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις των γύρω σου. Θεωρείς ότι η ωμή αλήθεια θα τους ταρακουνήσει και θα δουν, πως οι κινήσεις τους γίνονται σε λάθος μονοπάτια και οδηγούν σε αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Η άποψη κι η ειλικρίνειά σου αρχικά θα εκτιμηθούν, αλλά έχεις να κάνεις με υπεροπτικά άτομα, που δε δέχονται ότι έχουν κάνει λάθος. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αφού σε βάθος χρόνου θα καταλάβουν, ότι σωστές ήταν οι δικές σου απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλά πράγματα να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στην δουλειά, Υδροχόε, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να ακολουθείς πιστά τον προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Στο προσκήνιο εμφανίζονται σήμερα, Ιχθύ, αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν σε δρομολογημένες καταστάσεις. Αυτό φέρνει μία ημέρα έντονης δραστηριότητας, αφού πρέπει να προλάβεις να τακτοποιήσεις πολλές επιμέρους πτυχές. Θα σου δημιουργηθεί εκνευρισμός, επειδή θα γίνουν από τρίτα άτομα λάθη, που δυστυχώς πρέπει εσύ να διορθώσεις. Το καλό είναι, ότι στο τέλος θα ολοκληρώσεις όλα αυτά που θέλεις και με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, θα δεις να σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr