Για μία νέα ζωή: 10 αλλαγές που θα σε μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά!

  • Σάββατο, 22 Δεκέμβριος 2018 08:13
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Συνειδητοποίηση! Μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ανθρώπου. Αν καταλάβεις τη δύναμή της, θα καταλάβεις όλα τα μυστήρια που υπάρχουν σε αυτή τη ζωή. Ελληνίδα blogger μοιράζεται μαζί μας 10 συνειδητοποιήσεις που συνέβησαν στη ζωή της και την άλλαξαν δραματικά προς το καλύτερο!
#Επαναφορά στο σήμερα

Κάθε φορά που πας να σκεφτείς κάτι από το παρελθόν ή τη χτεσινή μέρα, επανέφερε σιγά σιγά τον εαυτό σου στο σήμερα. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία το χτες ή το τι έκανες χτες, τι έκανες λάθος, τι έφαγες που δεν έπρεπε, πόσο κουράστηκες ή όχι. Σημασία έχει οτι το χτες δεν υπάρχει πια. Πέρασε. Τα πάντα περνάνε και έρχεται το σήμερα ολοκαίνουριο, πιο φρέσκο από ποτέ για να σου δείξει πως κάθε μέρα είναι μία καινούρια μέρα!

#Δεν είσαι αυτή που ήσουν χτες

Κάθε μέρα είσαι όλο και πιο δυνατή, γερή και ώριμη. Το χτες δε θα ξαναέρθει ποτέ και κάθε μέρα σου δίνει ένα μάθημα! Δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν χτες. Και ποτέ δε θα ξαναείσαι! Εκμεταλλεύσου αυτή τη γνώση και ξεκίνα δυναμικά τη μέρα σου.

#Η δύναμη υπάρχει μέσα σου

Τη δύναμη που χρειάζεσαι για να περάσει ‘αναίμακτα’ μία δύσκολη μέρα, δε θα την πάρεις από το μέλλον, από το τι έχεις να κάνεις μετά ή αύριο, από το τι θα φας ή από το πώς θα δείχνεις μέσα στα καινούρια σου παπούτσια. Τη δύναμη την παίρνεις από μέσα σου, από τη φύση, από τα λουλούδια, από τον αέρα και τον ουρανό, από το φεγγάρι, τον ήλιο και το ΠΑΡΟΝ που είναι πάντα διαφορετικό γιατί..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

#Αγκάλιασε με αγάπη

Αγκάλιασε με αγάπη αυτό που κάνεις και μην το φοβάσαι. Ανεξάρτητα από το τι σχέσεις είχες μαζί του στο χτες, εσύ βρίσκεσαι στο σήμερα και το σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το χτες. Αν χτες μισούσες τη δουλειά σου, σήμερα είναι αλλιώς. Σήμερα την αγαπάς με όλο σου το είναι γιατί σήμερα ΕΣΥ είσαι αλλιώς.

#Μη σκέφτεσαι!

Οι σκέψεις είναι το δηλητήριο του μυαλού. Μία σκέψη ισούται με ένα συναίσθημα και αν η σκέψη είναι αρνητική τότε θα προκαλέσει μέσα σου αρνητικά συναισθήματα. Όταν πας να κάνεις μία άσχημη σκέψη, κάνε αμέσως μία-δύο όμορφες.

#Το μυστικό της δύναμης

Η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι το μυστικό της δύναμης. Είναι οι δάσκαλοι που ποτέ δεν είχες. Αυτά τα 2 θα σε διδάξουν σπουδαία μαθήματα ζωής.

#Ρουτίνα STOP

Είμαστε άνθρωποι της ρουτίνας. Σταμάτο το όμως! Μην επαναλαμβάνεις τη μέρα σου! Ταρακούνα λιγάκι τη ζωούλα σου! Μην αποκτάς συνήθειες.

#Γίνε μαθήτρια

Μη νοιώθεις ανωτερότητα, όποιος και αν είσαι! Μάθε να είσαι ο μαθητής ακόμα και όταν έχεις ένα 5χρονο απέναντί σου. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ!

#Ο στοχασμός..είναι το ήμισυ του παντός

10 λεπτά την ημέρα στοχάσου! Είναι ο μόνος τρόπος για να συνειδητοποιήσεις τι έμαθες μέσα σε μία μέρα. Αν δεν το κάνεις, αύριο θα έχει περάσει, θα το έχεις ξεχάσει και εσύ θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος.

#Διαλογήσου

Ο διαλογισμός σε μαθαίνει να βρίσκεις χρόνο! Αν δεν έχεις χρόνο να διαλογιστείς 15 λεπτά, τότε πώς θα βρεις χρόνο να φτιάξεις τις φιλίες σου;

Πηγή: faysbook.gr