Τρεις συναυλίες με ελεύθερη είσοδο την Κυριακή στο Ηράκλειο - Χορωδία, Νόστιμον Ήμαρ και Τάμτα

Τη δική της Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου θα δώσει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ η Μικτή και Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα  με χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και τη Λειτουργία Gloria σε Ρε μείζονα, RV 589, του Antonio Vivaldi.

Σολίστ: Σύλβια Στρούθου, σοπράνο: Βασιλική Δημόκα, μέτζο σοπράνο, συμμετοχή ορχήστρας δωματίου, πιάνο: Έλενα Περισυνάκη, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Λένα Χατζηγεωργίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παράλληλα το ίδιο βράδυ, στις 20:30 στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα δώσει συναυλία το μουσικό σχήμα «Νόστιμον ήμαρ». Το μουσικό σχήμα «Νόστιμον Ήμαρ» παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο Μάνο και την Αγγελική Ελευθερίου με τίτλο «Στα δικά σου τα σχολεία…»

Το «Νόστιμον Ήμαρ» αποτελούν: Βίκτωρ Ανδρεαδάκης-μπουζούκι, Γιάννης Αντωνοδημητράκης- μπουζούκι και μαντολίνο,  Ελένη Βασιλάκη – φλάουτο και τραγούδι, Κώστας Γκολέμης- κιθάρα και φυσαρμόνικα, Γιάννης Μαθιουδάκης- τζουράς, ούτι και τραγούδι, Ιωάννα Μπουτζούκα- τραγούδι, Ελένη Νέστορα- τραγούδι, Βασίλης Ξημέρης- τραγούδι, Έφη Περδικογιάννη- απαγγελία, Μιχάλης Σερλιδάκης- μπάσο, Νίκος Σκιαδάς –κρουστά, Μάρω Σωμαράκη-τραγούδι, Μίνως Σωμαράκης- κιθάρα και τραγούδι, Μαρία Χατζάκη- πιάνο και τραγούδι.  

Μία ακόμα συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου στο κτιριακό συγκρότημα «Αθηνά» (Λ. Ικάρου - νέες εγκαταστάσεις ΚΤΕΛ Ηρακλείου -Λασιθίου) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Πρόκειται για την συναυλία λήξης της δράσης «Παιχνιδομαζέματα-  Δωροσκορπίσματα 2018» από το Love Radio Κρήτης 102,8 και92,5 Πένα fm, «Χριστούγεννα με την ΤΑΜΤΑ». Η δράση είναι μία συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου με τον Δήμο Ηρακλείου.