The Voice: Θριαμβευτής για τρίτη φορά ο Μαραβέγιας με τη Λεμονιά Μπέζα

Ο τρίτος τελικός του «Voice» έγινε και η νικήτρια, αφού από νωρίς φάνηκε πως το φετινό τάλεντ σόου θα ήταν γυναικεία υπόθεση, είναι η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Μία χαρισματική ερμηνεύτρια που από πολύ νωρίς φάνηκε να έχει προβάδισμα και η οποία στο άκουσμα του αποτελέσματος αντέδρασε σεμνά και με παραδειγματική διακριτικότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που κερδίζει παίκτης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ενώ για πρώτη φορά στα τρία χρόνια κερδίζει κορίτσι.

ι οκτώ φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο του κοινού, και στην επόμενη φάση πέρασαν οι τέσσερις: Οι Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, και οι Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Στην επόμενη φάση, οι τέσσερις διεκδικητές τραγούδησαν κομμάτια που είχαν πει σε προηγούμενα επεισόδια του The Voice, και το κοινό κλήθηκε και πάλι να ψηφίσει για να διαλέξει τους δύο που θα ήταν οι τελικοί φιναλίστ. Η ετυμηγορία του κοινού έφερε στο μεγάλο τελικό τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και τη Λεμονιά Μπέζα.

Τα δύο κορίτσια ερμήνευσαν και πάλι τραγούδια που είχαν πει σε προηγούμενες φάσεις του The Voice, με τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ να επιλέγει το Fallin’ και τη Λεμονιά Μπέζα το «Η Μαλάμω».

Πρώτο θέμα, newsbeast