Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

  • Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ήλιος Τετράγωνο με Χείρωνα σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν παλαιά λάθη και πληγές που βγαίνουν στην επιφάνεια! Όχι και η ιδανικότερη μέρα σήμερα, να ακούσουμε το ένστικτο μας! Ωστόσο το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το κλίμα των ημερών, Κριέ, θ’ αρχίσει να σε συνεπαίρνει και οι βλέψεις σου για τις επόμενες ημέρες θα είναι πολλές. Σήμερα όμως, πρέπει να επικεντρωθείς στις υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητά σου και χρειάζονται άμεσες λύσεις. Μια συζήτηση με κάποιο άτομο δικό σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα θέματά σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, ώστε ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Κριέ, οπότε θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θ’ ακούσεις κάποια πράγματα που θ’ αποκαλυφθούν και θα αισθανθείς ανείπωτη χαρά. Ένα φιλικό σου άτομο θα σου φέρει μια είδηση, που κρατούσε αρκετό καιρό κρυμμένη, επειδή ήθελε να σου πει τα τελικά αποτελέσματα, που είναι πάρα πολύ θετικά. Η ικανοποίησή σου θα είναι αρκετά μεγάλη και θα μοιραστείς όλο αυτό με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται και θα έχουν πολύ καλές βάσεις, σε σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αφού σε ευνοεί η Αφροδίτη από το Σκορπιό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ταύρε, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Ημέρα με αρκετά έξοδα είναι αυτή, οπότε απόφυγε τις σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα καταλάβεις καλύτερα από τον καθένα, ότι πραγματικά είναι άβυσσος η Ψυχή του Ανθρώπου: Ενώ εσύ θα προσπαθείς να βοηθήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο δεν είναι και τόσο φιλικό απέναντί σου, ενώ παλαιότερα κρατούσε διαφορετική στάση. Μην απογοητευτείς, αφού οι πληροφορίες που θα πάρεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο θα λένε, ότι δυστυχώς έτσι λειτουργεί με όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμε, είναι ξεκάθαρα, μα πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι, να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Καλό είναι σήμερα να μην κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ενεργητικότητά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι αρκετά ανεβασμένη και δε θ’ αντέχεις κοντά σου άτομα, τα οποία μπορεί να σε ρίξουν ψυχικά. Υπάρχουν πρόσωπα στο φιλικό σου περιβάλλον που ενστερνίζονται τις απόψεις σου για δημιουργικότητα, αλλά όχι τον τόσο έντονο ρυθμό, που θέλεις εσύ να κινηθείς. Ακολούθησε όμως το τέμπο σου και μη δίνεις καθόλου σημασία στους άλλους γύρω σου, για να τελειώσεις τις υποθέσεις σου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, Καρκίνε, αλλά και να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου, αφού αν εμπιστευτείς το σύντροφό σου, θα δεις ότι έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να ετοιμάσεις τον επαγγελματικό προγραμματισμό σου, Καρκίνε, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν της εργασίας σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας παράλληλα έναν αχρείαστο φόρτο. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ιδέες, Λέων, που θέλεις να πραγματοποιήσεις για το μέλλον σου. Το μυαλό σου συνεχώς δουλεύει και δεν το αφήνεις λεπτό να ξεκουραστεί. Φρόντισε να ετοιμάσεις έναν πάρα πολύ καλό προγραμματισμό και να μην πιέζεσαι τόσο. Έχεις θέσει πολύ καλές βάσεις για τις υποθέσεις που σε αφορούν και να ξέρεις, ότι στο μέλλον οι κόποι σου θ’ ανταμειφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις έντονο δυναμισμό, Λέων, κι η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ ίσως κλείσεις κι ενδιαφέρουσες συμφωνίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα αισθάνεσαι ότι κάτι απροσδιόριστο μπλοκάρει την πορεία σου σε πράγματα που θέλεις να τακτοποιήσεις άμεσα. Έχεις εν μέρει δίκιο και όντως κάτι σε σταματάει, αλλά αυτό είναι η έλλειψη διάθεσης να μπεις σε καταστάσεις, οι οποίες είναι για σένα μόνο χάσιμο χρόνου. Μην ανησυχείς καθόλου, αφού με τον προγραμματισμό σου θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά και στο τέλος της ημέρας θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Παρθένε μου, αφού με τις υπόλοιπες δραστηριότητες στο νου σου θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου. Για ν’ αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, δώσε του να κατανοήσει μερικά πράγματα της καθημερινότητάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα, Παρθένε, που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Απόφυγε πάντως τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η συμπεριφορά κάποιου οικογενειακού σου ατόμου, Ζυγέ μου, σ’ εκνευρίζει πολύ κι αυτό δε σε βοηθάει στην καθημερινότητά σου και στις υποθέσεις που θέλεις να λύσεις, αφού το μυαλό σου συνέχεια τρέχει στη στάση του. Φρόντισε να κάνεις μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί του, να είσαι αρκετά διαλλακτικός και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος όλα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει μόνο να διώξεις τις αμφιβολίες ή κάποιες ανασφάλειες που έχεις για το σύντροφό σου και να στηριχθείς στην αγάπη σου, που μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλή όρεξη, Ζυγέ, για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν κι οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις σε ζητήματα νόμου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το πρώτο, αλλά και απαραίτητο βήμα, Σκορπιέ, για να πετύχεις τους σημερινούς στόχους σου, είναι η ισχυρή θέληση – κι αυτό το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά. Δε φαίνεται να μπορεί κάτι να σε σταματήσει, παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός. Αντιμετωπίζεις με πάρα πολύ μεγάλη ψυχραιμία κάποια μικρά εμπόδια που μπορεί να προκύψουν και με το δυναμισμό σου τα κάνεις να γίνονται ασήμαντα. Η επιτυχία διαγράφεται μπροστά σου και πραγματικά την αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Σκορπιέ, που πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο σύντροφό σου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις επικριτική διάθεση για το ταίρι σου. Καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις, Σκορπιέ, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις. Τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ είσαι… μαινόμενος ταύρος. Να ξέρεις όμως ότι οι αναποδιές φτάνουν στο τέλος τους και τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Πρέπει, Τοξότη μου, να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στις συναναστροφές σου, επειδή αργότερα θα εκπλαγείς από τις διαπιστώσεις που θα κάνεις. Ένα άτομο που θα γνωρίσεις, θα σου δείξει αργότερα τον πραγματικό του εαυτό κι εκείνο που θα σε απογοητεύσει είναι, ότι δεν κατάλαβες πως δεν έχει στο ελάχιστο το ίδιο σκεπτικό με εσένα. Συγκράτησε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό της πρώτης γνωριμίας και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Τοξότη, συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις άκρη. Προτιμότερη είναι μια εκδρομή μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο Άρης από τους Ιχθείς συνεχίζει να σ’ ευνοεί, για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα δεις τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα, που θέλεις να τελειώσεις και είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, δε θα προχωρήσουν σήμερα. Μην τα απορρίψεις, κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και τελικά όλα θα πάνε όπως θέλεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η εικόνα που εκπέμπεις στον περίγυρό σου, Αιγόκερε, είναι πάντα άψογη, όπως φυσικά πρέπει. Μη σκέφτεσαι, λοιπόν, το πως σε βλέπουν οι άλλοι, αφού βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι σε εκτιμούν και πάνω από όλα συμφωνούν με τις απόψεις σου κι αυτά που τους λες. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις κάποια θέματα που έχουν μείνει πίσω, ώστε να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις για το μέλλον σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Είναι κατάλληλη μέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, Αιγόκερε, για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Θα συνεχίσουν να φέρνουν έντονο άγχος τα οικονομικά σου και σήμερα θα σου κοστίσουν πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει βέβαια να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ανοίγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αισθάνεσαι σήμερα την ανάγκη, Υδροχόε, να λύσεις κάποια ζητήματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που νομίζεις ότι είναι προβληματικά. Η άποψή σου είναι σωστή. Φρόντισε, λοιπόν, να βρεις την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα: Το άτομο που διαρκώς δυσανασχετεί μέσα στην οικογένειά σου. Η διαλλακτικότητά σου, αλλά και η δυνατή σου θέληση, θα το κάνουν ν’ αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς και όλα στο τέλος θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν κάποια απορίες για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Υδροχόε μου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε μέσα από μια συζήτηση με χαμηλούς τόνους να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Υδροχόε, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, μη βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις σήμερα κάποια συναλλαγή, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα, Ιχθύ, και προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε όλα συγχρόνως. Αυτό φυσικά σου προκαλεί ψυχική κούραση. Θα σε συμβούλευα να δρομολογήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να αντιμετωπίσεις ξεχωριστά κάθε θέμα που σε απασχολεί, για να έχεις την επιτυχία που ζητάς. Σήμερα, ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα ζητήσει τη βοήθειά σου και θα του τη δώσεις απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, Ιχθείς, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να περιορίσετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν όμως γίνει οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, απαιτείται προσεκτική σκέψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα δεις ότι τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Συνεχίζεις δυστυχώς στο ίδιο τέμπο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και να κάνοντας κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr