Πλουμιστά παραμύθια και άλλες εκδηλώσεις από το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

  • Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 07:30
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με παιδαγωγικό, ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 
Εκδηλώσεις του ΣΓΚ:
α) Τετάρτη 19/12 6:30μμ: Πλουμιστά παραμύθια για πίτες και πιτοπούλια των γιορτών
Η παιδαγωγός Ευαγγελία Ορφανουδάκη κι ο μουσικός Μάνος Κανιαδάκης μας περιμένουν στην αίθουσα Καζαντζάκη για να μας ταξιδέψουν στις παραδόσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με παραμύθια, μουσική, ζυμώματα και φανταστικά φουρνίσματα! Παρακαλούμε, όσοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους να στείλουν μια απάντηση σε αυτό το μήνυμα ή να το δηλώσουν στο Facebook, προκειμένου να υπάρχουν στον χώρο τα κατάλληλα υλικά.
Ηλικίες 4-12 και ενήλικες - Είσοδος 4 ευρώ
β) Παρασκευή 21/12 6:00μμ: Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με ζωντανή μουσική!
Μουσική από τον εξαιρετικό κιθαρίστα Βαγγέλη Λυράκη, χορός, εορταστικά εδέσματα, καλή διάθεση και πολλές ευχές μας φτιάχνουν το κέφι ακριβώς στην έναρξη των διακοπών!
Παράλληλα, συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα παιδικά βιβλία για να τα χαρίσουμε στις παιδιατρικές κλινικές του ΠΑΓΝΗ! Φέρτε από ένα παιδικό βιβλίο που δεν χρειάζεστε πια για να κάνουμε όλοι μαζί λίγο πιο πολύχρωμα και χαμογελαστά τα Χριστούγεννα των παιδιών που νοσηλεύονται.
Ανοιχτή πρόσκληση για όλους, είσοδος ελεύθερη, προαιρετική συνεισφορά με κάποιο αλμυρό ή γλυκό σνακ.

Εκδηλώσεις του ΣΕΠ:
α) Παρασκευή 21/12 9:00πμ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή με θεατρικά δρώμενα και τραγούδια από τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας!
β) Παρασκευή 21/12 10:00πμ: Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες κατασκευές, γλυκά, στολίδια, κ.ά. Τα έσοδα θα διατεθούν για εκπαιδευτικό υλικό ή φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Παράλληλα, όλη την τρέχουσα εβδομάδα το ΣΕΠ συγκεντρώνει τρόφιμα μεγάλης διάρκειας που θα διατεθούν την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές σε άπορες οικογένειες και τα συσσίτια της ενορίας Αγίας Τριάδας.