Εντυπωσίασε η Παιδική & Νεανική Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου

  • Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 13:44
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πολιτισμός

Με την εντυπωσιακή παρουσίαση πανέμορφων Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, μάγεψαν το κοινό τα μέλη της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Μαλεβιζίου στη συναυλία που πραγματοποίησαν στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα.

Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη και με τη συνοδεία του πιάνου της Στέλλας Μαραγκάκη, οι «Φωνές Αγγέλων» απέδειξαν το πλούσιο καλλιτεχνικό υλικό που υπάρχει στους νέους του Μαλεβιζίου και το πόσο ουσιαστική ήταν η κίνηση της δημιουργία αυτής της χορωδίας.

Την επιμέλεια της χορωδίας έχει η Νικολέτα Παπανικολάου ενώ η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά την ζωγράφο Πέρη Καμαρίτη και τον Γιώργο Φραγκιαδάκη για τις στολές και τα σκηνικά. Η συναυλία θα επαναληφθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στο Χριστουγεννιάτικο κάστρο της πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μαλεβιζίου Μανώλης Αντονογιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος των χορωδιών και της θεατρικής ομάδας, Άννα Φραντζεσκάκη.