Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

  • Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Αυτό είναι δύναμη! Αυτό είναι πάθος! Αυτό είναι επιτυχία! Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και τα Ζώδια της Γης κα του Νερού των αρχών του 1ου δεκαημέρου, γεμίζουν το πορτοφόλι τους, έχουν γοητεία, δυναμισμό, ισχύ και ευκαιρίες για άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, Κριέ μου, και με θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Διανύεις μια περίοδο που θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα θα σου δώσουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ μου, έχει αρχίσει και ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά μέσα στη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Κριέ μου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Δε νομίζω ότι βρίσκεις αρκετό καιρό για ξεκούραση την περίοδο αυτή, Ταύρε μου. Συζητήσεις και μετακινήσεις σε κρατούν σε μια διαρκή ένταση. Η συμβουλή μου για σήμερα που είναι και Κυριακή: κοίτα να βάλεις κάποιο πρόγραμμα (και φυσικά να το τηρήσεις). Εκεί που δεν θα το περιμένεις, ενδέχεται να ξεπηδήσουν κάποιες αναπάντεχες οικογενειακές επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου, Ταύρε μου, θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα εισπράξεις άρνηση σε κάτι που θα πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, πετυχαίνεις πάρα πολλά. Σήμερα, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις και από αύριο συνεχίζεις πάλι. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Διανύεις μία περίοδο, Δίδυμε, που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις! Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμέ μου, να χαλαρώσεις και να δεις μερικά ζητήματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα αντιληφθείς, ότι θα ισορροπήσουν πολλά πράγματα. Εσένα, που δεν έχεις ταίρι, ευνοεί η Αφροδίτη στον Τοξότη, ώστε να πετύχεις το καλύτερο για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα έχεις φέρει όλα εκεί που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Προσπάθησε, σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητα. Ξεκινάει μια περίοδος που αρκετά πράγματα θα πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό θα σου προσφέρει ικανοποίηση. Συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα, θα σου δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε μου, μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που έχεις, για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Καρκίνε. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς, καθώς έχεις πιεστεί αρκετά. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός τόσο στο φιλικό, όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Λέων, δε σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα ηρεμήσεις. Βάλε πολύ προγραμματισμό και μη δίνεις σημασία σε αυτά που μπορεί να ακούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Λέων μου, να δεις τα θετικά πράγματα που παίρνεις από τη σχέση σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Αν δεν μπορείς να το πράξεις, τότε ξεκαθάρισε τις καταστάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων μου, τα πράγματα δεν είναι άσχημα ,αλλά καλό είναι, σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Παρθένε, χαλάρωσε, αλλά έχε ευελιξία, ώστε να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σου. Το βράδυ, φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, θα ξεκινήσει η περίοδος που θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Γενικότερα πάντως, πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η κακή διάθεση που προκάλεσε η κόπωση όλης της εβδομάδας δίνει σιγά-σιγά τη θέση της σε ηρεμία και χαλαρότητα, που πραγματικά χρειαζόσουν αλλά και άξιζες. Το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον, Ζυγέ μου, θα είναι δίπλα σου σε αυτή τη φάση της ανάκαμψης και θα σε στηρίξει, μέχρι να είσαι σε θέση να ριχτείς ξανά στη μάχη της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Ζυγέ μου, να εμπιστευτείς το ταίρι σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο, ώστε να κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, Ζυγέ. Αυτά όμως, άφησέ τα για αύριο και σήμερα προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, Σκορπιέ μου. Με το ταλέντο που έχεις θα πετύχεις πολλά πράγματα. Ξεκινάει μια περίοδος που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου, Σκορπιέ, θα είναι εντυπωσιακός. Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα θέσουν πολύ ισχυρές βάσεις στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος, Τοξότη μου, για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με πολύ σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το ταίρι σου, Τοξότη, και με χαμηλούς τόνους φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά τώρα θα σταματήσει, καθώς η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά, Αιγόκερε. Μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον, κερδίζεις συνεχώς έδαφος, αφού έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Μη διστάζεις, λοιπόν, να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερε. Σήμερα φρόντισε να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, προτείνω σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, διότι θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μη δώσεις βάση, Υδροχόε μου, σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την κάπως και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Ο Άρης από το Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Θα σε συμβούλευα μάλιστα, να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων, αυτών που εμπιστεύεσαι απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα, που είναι Κυριακή, Ιχθύ μου, μπες σε κλίμα ησυχίας, περίσκεψης και ξεκούρασης. Ίσως έχεις καταβληθεί από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών για να προλάβεις τα θέματά σου. Αισθάνεσαι κάπως άβολα, εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σου και σου στερούν το δικαίωμα να επέμβεις και να τις σταματήσεις. Κινήσου με προγραμματισμό και ηρεμία, και θα δεις, ότι τα θέματά σου θα πάνε καλύτερα από όσο περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Ιχθύ, αρκεί σήμερα να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες αρνητικές σκέψεις που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία, Ιχθύ. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο