Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ -Τι αποκάλυψε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου (βίντεο)

  • Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 13:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

Τέσσερα κανάλια διεκδίκησαν τη μεγάλη επιστροφή του «Λόγω Τιμής», αλλά ένα νίκησε. Ο ΣΚΑΪ.

Η σεναριογράφος της σειράς, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, αποκάλυψε ότι οι συντελεστές βρίσκονται ένα βήμα πριν από τις οριστικές υπογραφές με το κανάλι του Φαλήρου, ενώ περιέγραψε τι περίπου θα δούμε.

«Δεν χαθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν φίλοι, βγαίναμε, κάναμε παρέα. Πολλές φορές το ρίχναμε στις συζητήσεις μας σαν ιδέα. Κάποια στιγμή είπα “εντάξει, λοιπόν, θα κάτσω να γράψω το Λόγω Τιμής είκοσι χρόνια μετά”. Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών. Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι θα μπούμε για γυρίσματα το Μάρτιο, η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα βγει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019», αναφέρει μιλώντας στο περιοδικό People.

«Όλο αυτό το διάστημα τέσσερα κανάλια διεκδικούσαν τη σειρά. Ήθελα να γίνει μια αξιοπρεπής δουλειά και, το πιο σημαντικό, να έχει το χρόνο της. Καθυστερήσαμε να συμφωνήσουμε με κάποιο κανάλι καθαρά για οικονομικούς λόγους. Θέλαμε τα πάντα να γίνουν σωστά, με τις πρόβες και τα γυρίσματα όχι μέσα σε δύο ημέρες αλλά σε επτά και φυσικά τα εκτός έδρας, για να ξεκουραστεί και το μάτι του τηλεθεατή. Όλα αυτά είναι πολυδάπανα, όπως καταλαβαίνετε, γι’ αυτό και στριμώχτηκαν αρκετά τα οικονομικά της ομάδας», πρόσθεσε.

Ας θυμηθούμε το τρέιλερ της επιστροφής. Λόγω Τιμής... 20 χρόνια μετά.



Πηγή:  iefimerida.gr