Οι χωρισμοί που δεν πέρασαν απαρατήρητοι το 2018

  • Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 12:42
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

Μεγάλοι έρωτες με ημερομηνία λήξης!

Έχει περάσει ένας χρόνος γεμάτος δεσμεύσεις διασημοτήτων, γάμους, και δυστυχώς, διαζύγια. Από την απροσδόκητη ανακοίνωση του διαζυγίου της Jennifer Aniston και του Justin Theroux μέχρι το τέλος της δεκαετούς σχέσης της Cassie και του Diddy και της διάλυσης της σχέσης της Ariana Grande και του Pete Davidson, το 2018 έδωσε μια σειρά από πρωτοκλασάτους χωρισμούς. Καθώς η χρονιά έρχεται στο τέλος, ρίξτε μια ματιά στους χωρισμούς που συγκλόνισαν τους φαν τους.

1. Cardi B - Offset

Η Cardi B ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Offset σε βίντεο Instagram που μοιράστηκε στις 5 Δεκεμβρίου. Στο σύντομο κλιπ, η ράπερ είπε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

2. Paris Hilton - Chris Zylka

Η Paris Hilton και ο Chris Zylka διέλυσαν τη σχέση τους. Πριν 10 μήνες η διάσημη κληρονόμος είχε δεχθεί την πρόταση γάμου από τον φίλο της στο Άσπεν.

3. Cassie - Diddy

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια μαζί, η Cassie και o Diddy έβαλαν τέλος στη σχέση τους. Παρόλο που κανείς δεν σχολίασε δημόσια το χωρισμό, ο εκπρόσωπος της Cassie δημοσίευσε μια δήλωση τον Οκτώβριο, επιβεβαιώνοντας την διάλυση της σχέσης.

4. Ariana Grande - Pete Davidson

Ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις της χρονιάς και τώρα έφτασε στο τέλος της. Η Ariana Grande και ο Pete Davidson χώρισαν και ακύρωσαν τον αρραβώνα τους μετά από 5 μήνες σχέσης!

5. Ben Affleck - Lindsay Shookus

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν ύστερα από περίπου έναν χρόνο σχέσης ο Ben Affleck και η Lindsay Shookus.

6. Channing Tatum - Jenna Dewan

Τίτλοι τέλους στη σχέση ενός ακόμα διάσημου ζευγαριού που πολλοί εκεί έξω ζήλευαν- με την καλή έννοια- για το πόσο ταιριαστοί κι αγαπημένοι είναι. Ο 37χρονος ηθοποιός και χορευτής Channing Tatum και η συνάδελφός του, Jenna Dewan, χωρίζουν μετά από 9 χρόνια γάμου.

7. Kourtney Kardashian - Younes Bendjima

Η Kourtney Kardashian και ο Younes Bendjima χώρισαν οριστικά, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας.

8. Liam Payne - Cheryl Cole

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2008 όταν ο Liam διαγωνίζονταν στο βρετανικό X Factor και η Cheryl ήταν μια από τους κριτές και το 2016 οι δυο του άρχισαν να βγαίνουν και μετά από ένα χρόνο απέκτησαν και ένα παιδί. Όμως το 2018 και οι δυο με λιτές ανακοινώσεις τους στα social media κάνουν ξεκάθαρο πως χωρίζουν.

9. Halsey - G-Eazy

Η Halsey και ο G-Eazy αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η 23 ετών τραγουδίστρια γνωστοποίησε το χωρισμό της με τον 29χρονο ράπερ μέσω μίας δημοσίευσης που ανάρτησε στην ενότητα των «ιστοριών» στο λογαριασμό της στο Instagram.

10. Justin Theroux - Jennifer Aniston

Λίγες ημέρες μετά τα 49α γενέθλιά της η Jennifer Aniston ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον Justin Theroux.

11. Lena Dunham - Jack Antonoff

Η γνωστή ηθοποιός Lena Dunham και ο Jack Antonoff δεν είναι πλέον μαζί. Το ζευγάρι χώρισε φιλικά.

12. Amber Rose - 21 Savage

Φαίνεται πως και οι μεγάλοι έρωτες έχουν τελικά ημερομηνία λήξης! Η Amber Rose και ο σύντροφός της, 21 Savage, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

news.gr