Κάνε καλύτερη τη σχέση σου με 6 απλές κινήσεις-ματ!

Δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου και κατηγορείς το έτερον ήμισυ για αυτό. Μήπως εάν έκανες εσύ κάποιες κινήσεις θα μπορούσες να αλλάξεις εντελώς το σκηνικό;

Πολλές φορές περιμένουμε την πρώτη κίνηση από τον άλλον, την πρώτη κίνηση γνωριμίας, την πρώτη κίνηση συμφιλίωσης, την πρώτη κίνηση ακόμα και για το χωρισμό. Γιατί όμως να μην διεκδικούμε τη σχέση που μας αξίζει αντί να καθόμαστε άπραγες κλαίγοντας τη μοίρα μας;

Υπάρχουν απλές και εύκολες κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να βγάλεις τη σχέση από το τέλμα και να της δώσεις νέα πνοή. Δες παρακάτω μερικές ιδέες και κάποια δοκιμασμένα μυστικά:

Κράτα αποστάσεις. Δεν χρειάζεται να είστε και συνέχεια μαζί. Βγείτε ξεχωριστά με φίλους σας, κάνετε άλλα πράγματα και θα δεις πώς όταν ξαναβρεθείτε θα έχει λείψει ο ένας στον άλλον.

Άκουσέ τον. Πόσο απλό ακούγεται, πόσο σπάνια το κάνουμε όμως! Άκουσέ τον όταν σου μιλάει, άκουσέ τον όμως και όταν δεν βγάζει μιλιά. Και η σιωπή πολλές φορές λέει πιο πολλά. Αφουγκράσου. Νιώσε. Άκου.

Μην περιμένεις το ίδιο και από εκείνον. Για τους άντρες είναι πιο δύσκολο να αφουγκραστούν. Πρέπει να του λες ανοιχτά αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που θες.

Μην σκέφτεσαι το μέλλον. Είναι ωραίο να κάνεις πλάνα με τον αγαπημένο σου αλλά αυτό αφενός έχει εκλείψει λόγω κρίσης, αφετέρου μπορεί να γίνει και αγχωτικό. Ζήσε το σήμερα!

Κάνε μικρές κινήσεις που δείχνουν ότι τον σκέφτεσαι. Πάρτου την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας ή αγόρασέ του το αγαπημένο του γλυκό από το ζαχαροπλαστείο.

Κάντε μια βόλτα στην εξοχή, μια ηλιόλουστη μέρα. Χωρίς κινητά, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς γκρίνιες. Φιληθείτε, μιλήστε, γελάστε.

Καμιά φορά είναι τόσο απλό να βρεθούμε κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάμε, και την ίδια στιγμή φαντάζει τόσο τεράστιο!

Πηγή: faysbook.gr