Αφράτες αγνόπιτες, παραμύθια, τύμπανα και στολισμός κλαδιών ελιάς στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου είναι:

Μουσική επιμέλεια musicclub105,8 fm.

17:00 Κεντρική Σκηνή: «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι», Δραματοποιημένο αναλόγιο στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο». Παραδοσιακό παραμύθι με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του KΔAΠ Θερίσσου- Μασταμπά.

17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη φτιάχνει αφράτες αγνόπιτες.

18:00 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: H Ραδιοφωνική εκπομπή του Family Radio 89,5 fm «H κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες» με παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις και τη Μαρία Καριωτακη «ζωντανά» στο μικρόφωνο.

19:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες» μιλά για τον στολισμό των εορτών, τον πρώτο καταγεγραμμένο στολισμό και στολίζει κλαδιά ελιάς.

19:30 Σύνολο κρουστών «ΒΑΤΑΛΑ CRETA». Με τέσσερα διαφορετικά είδη τυμπάνων δημιουργεί μια δυνατή οπτικοακουστική εμπειρία …

20:00 Κεντρική Σκηνή: «Χριστούγεννα ξανά» με την χορωδία και ορχήστρα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρτεμισία» Ν. Αλικαρνασσού. Μουσική διεύθυνση

Μαίρη Μαρκοπούλου.

 

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ - https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

e-mails: xristougenniatikokastro@hotmail.com -

xristougenniatikokastro@gmail.com

Αφηστε καποιο σχολιο