Συμβαίνουν και αυτά- Γαμπρός και νύφη παντρεύτηκαν φορώντας και οι δύο νυφικό!

  • Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Ένα αντισυμβατικό ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί ντυμένο με τον ίδιο τρόπο κι όταν λέμε με τον ίδιο τρόπο εννοούμε τον γαμπρό να φοράει νυφικό και μάλιστα το ίδιο με την νύφη.

Ο 53χρονος Ian Newman από το νότιο Λονδίνο αποφάσισε να φορέσει το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του Emma Sparre-Newman την ημέρα του γάμου τους. Γαι την περίσταση επέλεξαν το ίδιο στράπλες νυφικό και μάλιστα πήγαν μαζί να επιλέξουν τα νυφικά τους. «Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ian ντύνεται σχεδόν αποκλειστικά με γυναικεία ρούχα. Βασικά, θα μου φαινόταν περίεργο να τον δω με παντελόνι και πουκάμισο. Θα έμοιαζε σαν να μην ήταν αυτός», ανέφερε η Έμμα.

«Ωστόσο, έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαμε να φορέσουμε το ίδιο νυφικό», πρόσθεσε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια σε ένα φεστιβάλ. Δεν σχεδίαζαν να παντρευτούν αλλά τελικά η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν σχεδίαζε να φορέσει φόρεμα αλλά ο Ian ήταν αυτός που ήθελε να βάλει νυφικό. «Όλοι το βρήκαν πολύ αστείο και η αλήθεια είναι ότι ο Ian απόλαυσε πολύ περισσότερο τα ψώνια για τον γάμο από ότι εγώ πρόσθεσε η Emma.

«Ο υπεύθυνος του καταστήματος νυφικών ήταν εκείνος που πρότεινε στο Ian να δοκιμάσει το νυφικό που είχα διαλέξει ήδη. Δεν με πείραξε καθόλου και μόλις το δοκίμασε ήξερα ότι αυτό ήταν το ιδανικό νυφικό για αυτόν. Του πήγαινε πάρα πολύ» δήλωσε η Έμμα.

newsbeast