Bρήκε τη βέρα που της είχε πέσει στην τουαλέτα πριν από 9 χρόνια

  • Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

 

Αυτό θα πει τύχη βουνό. Πριν από σχεδόν μια δεκαετία η Paula Stanton από το Νιου Τζέρσεϊ, έχασε τη βέρα της την ώρα που καθάριζε την τουαλέτα του σπιτιού της στο Σόμερς Πόιντ. Ήταν ένα χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια, το οποίο διαπίστωσε πως έλειπε από το χέρι της όταν τελείωσε τις δουλειές της.

Τα χρόνια πέρασαν, η νοικοκυρά είχε ξεγράψει πια τη βέρα της, αλλά η τύχη της χαμογέλασε.

Ένας γνωστός της που εργάζεται στον τομέα δημοσίων έργων της περιοχής, θυμήθηκε ότι του είχε αναφέρει προ τριετίας πως είχε χάσει το δαχτυλίδι της. Μια μέρα του Νοέμβρη, λοιπόν, την ώρα που έκανε εργασίες συντήρησης σε ένα φρεάτιο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, διέκρινε μέσα στη λάσπη ένα λαμπερό αντικείμενο. Πλησίασε στο σημείο και διαπίστωσε πως πρόκειται για δαχτυλίδι. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ήταν η χαμένη βέρα την οποία και επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά της.

Η Paula Stanton δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της γι΄ αυτό το ανέλπιστο δώρο. Αφού το έβρασε σε υπεροξείδιο και χυμό λεμονιού, ώστε να απολυμανθεί και να φύγει η άσχημη μυρωδιά, το φόρεσε ξανά στο δάχτυλό της. Και από δω και στο εξής θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική όταν κάνει δουλειές στο σπίτι.

newsbeast