Διανομή τροφίμων και παιδικών τροφών από την Περιφέρεια Κρήτης

  • Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 18:34
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης η διανομή χοιρινού κρέατος αλλά και  βρεφικών –παιδικών τροφών, όπως γάλα εβαπορέ, γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, ρυζάλευρο και κρέμα δημητριακών.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής του χοιρινού κρέατος τη Δευτέρα 17/12/2018 έως και Πέμπτη 20/12/2018 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου, την Τρίτη 18/12/2018 οι Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου και την Τετάρτη 19/12/2018 θα γίνει η διανομή στους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (πλην του Δήμου Ηρακλείου).

Οι Βρεφικές-Παιδικές τροφές θα παραδοθούν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Δήμο Ηρακλείου και στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνης, και στους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (πλην του Δήμου Ηρακλείου) την Τρίτη 18 του μήνα.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων