Eπτά τρόποι να μοσχομυρίζει το σπίτι σας

  • Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Μπορεί ένα τακτοποιημένο σπίτι να μας ικανοποιεί, αλλά ένα μοσχομυριστό σπίτι σίγουρα μας φτιάχνει ακόμα πιο πολύ τη διάθεση. Επτά τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια απλά και εύκολα!

από τη Σοφία Κροκιδά

Θέλετε κι εσείς να γυρνάτε από τη δουλειά σε ένα σπίτι με τα πιο ευχάριστα και χαλαρωτικά αρώματα; Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Διαβάστε παρακάτω τους πιο γρήγορους και οικονομικούς τρόπους για ένα σπίτι παραδεισένιο!

1.    Ποτ πουρί. Θα σας πάρει μόλις λίγα λεπτά για να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό αρωματικό χώρου! Μπορείτε να αποξηράνετε μόνη σας, τα αγαπημένα σας λουλούδια και αρωματικά βότανα είτε φυσικά να επιλέξετε έτοιμα από το εμπόριο. Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν μοσχομυριστό παράδεισο!

2.    Αρωματικά κεριά. Ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να γεμίσει ο χώρος άρωμα και φρεσκάδα σε χρόνο μηδέν. Με μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και αρώματα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

3.    Βάλτε ένα μαντιλάκι με μαλακτικό στο φίλτρο του κλιματιστικού σας.  Έτσι, όποτε το χρησιμοποιείτε θα αναδύετε μια ευχάριστη μυρωδιά και μπορείτε να το αλλάζετε κάθε φορά που αλλάζετε το φίλτρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και πάνω στο σώμα του καλοριφέρ.

4.    Αιθέρια έλαια: Ρίξτε μία- δύο σταγόνες από αιθέρια έλαια στη λάμπα ενός φωτιστικού. Καθώς ζεσταίνεται ο γλόμπος θα αναδύει και ένα υπέροχο άρωμα.

5.    Αρωματικά φυτά: Διακοσμήστε το σπίτι σας με αρωματικά φυτά που ταυτόχρονα καθαρίζουν τον αέρα, όπως λεμονιά, γαρδένιες, ευκάλυπτο και βότανα.

6.    Καθαριότητα: Ο γενικός καθαρισμός είναι ένας ακόμη σίγουρος τρόπος για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας. Καθαρίστε τα χαλιά, τις κουρτίνες σας και ό,τι άλλο τραβάει μυρωδιές και κάντε το σπίτι σας να μοσχομυρίζει εξουδετερώνοντας τη σκόνη.

7.    Φρέσκα λουλούδια. Ένα μπουκέτο πεόνιες είναι ο πιο στιλάτος και απλός τρόπος για να δώσετε άλλο αέρα σε έναν χώρο. Τα τριαντάφυλλα, οι υάκινθοι και οι γαρδένιες είναι εξίσου αρωματικά.

womanidol.gr