Τέσσερα βήματα για άψογη εφαρμογή κονσίλερ

Το κονσίλερ είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Όταν εφαρμόζεται σωστά, εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους, χαρίζοντας νεανικό, ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες αγνοούν τη σωστή τεχνική εφαρμογής κονσίλερ, σημαντικό μέρος στην οποία παίζει η ενυδάτωση.

Διαβάστε, λοιπόν, τα τέσσερα βήματα για φυσικό αποτέλεσμα και άψογη κάλυψη.

Βήμα 1ο – Κρέμα ματιών

Απλώστε μια γενναία ποσότητα από την ενυδατική κρέμα ματιών σας στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως προτού περάσετε στο δεύτερο βήμα.

Βήμα 2ο – Λάδι προσώπου

Ρίξτε μόνο μια σταγόνα από το λάδι προσώπου σας στο δάχτυλό σας και απλώστε το απαλά στην περιοχή κάτω από τα μάτι σας. Εφαρμόστε μία σταγόνα για κάθε μάτι. Το λάδι θα ενυδατώσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σας, με αποτέλεσμα οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες να καλυφθούν καλύτερα στη συνέχεια.

Βήμα 3ο – Κονσίλερ

Προτιμήστε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή, καθώς απλώνεται καλύτερα και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα. Εφαρμόστε λίγη ποσότητα με ένα μικρό πινελάκι και έχετε κατά νου ότι το ζητούμενο είναι να φαίνεται σαν να μη φοράτε τίποτα. Αν χρειαστείτε κι άλλη ποσότητα, μπορείτε να προσθέσετε, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

Βήμα 4ο – Μέικ απ

Με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ απλώστε λίγη ποσότητα υγρού μέικ απ στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας με ταμποναριστές κινήσεις. Μην παραλείψετε να περάσετε το σφουγγαράκι και από το καπάκι του ματιού. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αναμείξει το κονσίλερ με το μέικ απ και ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό.

Έτοιμη!

vita.gr