Ζώδια και Χρήμα: Τα κλειδιά της οικονομικής επιτυχίας

  • Παρασκευή, 7 Δεκέμβριος 2018 15:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το ζώδιο σας μπορεί να σας αποκαλύψει κλίσεις και ταλέντα που θα σας ανοίξουν πόρτες για πιο εύκολη και άνετη οικονομική επιτυχία. Καθένας μας συνδέεται και διαχειρίζεται τα χρήματά του με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, γνωρίζοντας τον εαυτό μας, γνωρίζουμε το μονοπάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να τραβήξουμε.

Κριοί

Στα όνειρά τους είναι πάντα νικητές! Τα σχέδια τους μεγαλόπνοα και η ανάγκη τους για δόξα και φήμη πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό δεν σημαίνει πάντοτε ότι συνοδεύεται από οικονομικές απολαβές αλλά ότι καταφέρνουν να το συνδυάζουν επειδή ακριβώς νιώθουν ότι και στον τομέα αυτό πρέπει να τερματίσουν πρώτοι. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα το καλύτερό κίνητρο που μπορεί να τους δοθεί και αποδίδουν καλύτερα κάτω από συνθήκες πίεσης. Με την ίδια ταχύτητα πάντως που συνηθίζουν να δουλεύουν ακριβώς και με την ίδια ταχύτητα συνηθίζουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους. Αγοράζουν εύκολα ότι τους χτυπήσει στο μάτι και προσφέρουν με γενναιοδωρία στους φίλους τους και στην οικογένειά τους. Μεγάλη τους αδυναμία τα στρατιωτικά επαγγέλματα αλλά και ο χώρος της show biz (Μάρλον Μπράντο, Γούορεν Μπίτι). Οι Κριοί θεωρούνται επίσης εξαιρετικά φιλόδοξοι άνθρωποι και διαπρέπουν τόσο στον Πολιτικό όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Μάθετε να παίρνετε χρόνο για να σκεφτείτε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ακριβές αγορές.

-Προσπαθήστε να βάζετε στόχους ! Αν η λέξη προϋπολογισμός δεν σας αρέσει αντικαταστήστε την με την λέξη πρόκληση.

-Προσπαθήστε να χτίσετε τη συνήθεια της αποταμίευσης σε τακτικά χρονικά διαστήματα που εσείς θα ορίσετε (πχ κάθε μήνα ή κάθε 15 μέρες).

Πλούσιοι και Διάσημοι Κριοί

Χιού Χέφνερ, Αντριου Λόυντ Βέμπερ, Έλλη Στάη, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιάννης Μελισσανίδης.

Ταύροι

Τα οικονομικά τους είναι η ασφάλειά τους και δεν μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από συνθήκες που τους καθιστούν ανασφαλείς σε σχέση με τα κεκτημένα η τον τραπεζικό τους λογαριασμό (αν δεν τα έχει στο συρτάρι του)

Αγαπούν τη λέξη χρήμα όσο τίποτε άλλο, και ξέρουν επίσης να το διαχειρίζονται τόσο καλά, ώστε σχεδόν κανείς να μην μπορεί να τους παραβγεί στις οικονομικές επενδύσεις και συμβουλές. Είναι εργατικοί και διεκδικούν πάντα με θάρρος τα κεκτημένα τους, ενώ θεωρούνται ειδήμονες στην εύρεση εξαιρετικών ευκαιριών προς αγορά. Ξοδεύουν χρήματα για το σπίτι τους, για να ζουν σε όμορφο και κομψό περιβάλλον μόνο όμως όταν έχουν σιγουρευτεί ότι κάτι αξίζει τα λεφτά του, είναι καλής ποιότητας και προπάντων θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Πολυτέλεια που λατρεύουν είναι τα ακριβά καλλυντικά και είδη περιποίησης του εαυτού τους γενικότερα, και ενώ δεν πολυαρέσκονται σε διάφορα gadgets ξοδεύουν χρήματα για τη μουσική τους απόλαυση επενδύοντας σε άρτιο εξοπλισμό στο σπίτι αλλά και σε καλές μουσικές παραστάσεις.

Ειδικεύονται σε χρηματοοικονομικά επαγγέλματα, κτηματομεσιτικά, ξενοδοχειακά και επαγγέλματα με θέμα το φαγητό που έτσι κι αλλιώς λατρεύουν!

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Αναγνωρίστε και αναπτύξτε νωρίς τα φυσικά σας ταλέντα στην οικονομική διαχείριση, επενδύοντας σε γνώσεις που θα σας αποζημιώσουν αργότερα.

-Χρειάζεστε δομή, ρουτίνα και ασφάλεια για να αποδώσετε τα μέγιστα. Επιλέξτε καριέρα που να έχει αυτές τις προϋποθέσεις.

-Προγραμματίστε τις αγορές σας αλλά μην το παρακάνετε τραβώντας εξαιρετικά μακροπρόθεσμα το χρόνο. Πρέπει να ζείτε και το σήμερα.

Πλούσιοι και Διάσημοι Ταύροι

Γουίλιαμ Σαίξπηρ, Τζακ Νίκολσον, Σερ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Μιμή Ντενίση, Χάρυ Κλυν.

Δίδυμοι

Αντιμετωπίζουν το χρήμα σαν μέσο, σαν διαβατήριο που τους ανοίγει πόρτες να κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα. Σπάνια το τοποθετούν ψηλά στις προτεραιότητες τους αν και όταν ασχοληθούν με επαγγέλματα που τους ταιριάζουν το βγάζουν εύκολα και με αφθονία. Φυσικά όσο εύκολα το αποκτούν άλλο τόσο εύκολα και το χαλάνε για τους φίλους και την οικογένειά τους. Δεν έχουν μέσα τους την έννοια της συσσώρευσης και θεωρούν ότι πρέπει να τρώγεται ζεστό! Ξοδεύουν για να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν.

Αγαπούν την τεχνολογία, την περίεργη μόδα, τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, τα ταξίδια και ότι τους προσφέρει γνώσεις και εμπειρία. Πανέξυπνοι και ευέλικτοι διαπρέπουν στις πωλήσεις, στη διαφήμιση, στη δημοσιογραφία και γενικότερα στις εφημερίδες τα περιοδικά αλλά και την τηλεόραση. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το φόρτε τους χωρίς να παραβλέπουμε και το γεγονός ότι έχουν εξαιρετική μεταδοτικότητα και ικανότητα διδασκαλίας.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Μην διασπάστε σε πολλαπλά μέτωπα, αλλά μόλις βρείτε τα ταλέντα σας αξιοποιήστε τα δυναμικά και σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

-Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τους σωστούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα σας και ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.

-Σχεδιάστε το οικονομικό σας μέλλον σαν μέσο να αποκτήσετε την πολυπόθητη ελευθερία που έχετε ανάγκη.

Πλούσιοι και Διάσημοι Δίδυμοι Μπόμπ Ντύλαν, Τζόαν Κόλλινς, Μπρούκ Σίλντς, Κώστας Κεντέρης, Θανάσης Βέγγος.

Καρκίνοι

Εκτιμούν το χρήμα όσο και οι Ταύροι, όχι μόνο γιατί τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς αλλά και γιατί έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της «φωλιάς» (του σπιτιού τους δηλ.) το οποίο πρέπει να υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Επιθυμούν να πληρώνουν τα πάντα στην ώρα τους και να έχουν αρκετά ώστε να μπορούν να αποτραβιούνται και να απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους. Δεν τους αρέσει να ξοδεύουν, αλλά μόνιμα να μαζεύουν. Όταν είναι αναγκασμένοι να το κάνουν συνήθως ψάχνουν για ευκαιρίες και περασμένης εποχής πράγματα. Σαν ζώδιο νερού όμως, συχνά αγοράζουν και μια δεύτερη κατοικία κοντά στη θάλασσα ή ένα μικρό σκάφος που θα τους φέρνει σε επαφή με το νερό.

Διαπρέπουν σε επαγγέλματα φροντίδας των άλλων, ιατρικά, νοσηλευτικά, κοινωνικής πρόνοιας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με παιδιά όπως νηπιαγωγοί, δάσκαλοι κλπ. Εξαιρετική σχέση έχουν με το εμπόριο αντικών, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και διάφορα καλλιτεχνικά όπως η φωτογραφία, η ζωγραφική και η μουσική.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Το ένστικτό σας είναι ο καλύτερος οδηγός. Αν κάτι σας ακούγεται σωστό για σας και το νιώθετε, ακολουθήστε το και η επιτυχία είναι σίγουρη.

-Αντιμετωπίστε τις φοβίες σας σε σχέση με τα χρήματα. Αναλύστε από πού και πως προέρχονται γιατί επιβάλετε κάποιες φορές να ρισκάρετε.

-Δουλέψτε την αυτοεκτίμηση σας, σκεφτείτε θετικά για τους στόχους σας και ότι σας αξίζει να είστε πετυχημένοι και οικονομικά εύρωστοι.

Πλούσιοι και Διάσημοι Καρκίνοι Τζ. Ροκφέλερ, Νέλσον Μαντέλα, Δαλάι Λάμα, Μέριλ Στρίπ, Σταύρος Νιάρχος, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Λέοντες

Για τους Λέοντες το χρήμα υπάρχει μόνο για ένα λόγο σε αυτή τη ζωή. Για να τους προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει και που θεωρητικά το αξίζουν!

Είναι το διαβατήριο για μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Επιλέγουν πάντα αν όχι τα μεγαλύτερα οπωσδήποτε τα καλύτερα πράγματα που τους κάνουν να νιώθουν αληθινοί βασιλιάδες. Η διασκέδαση είναι μέσο εκτόνωσης (και λίγο επίδειξης) και ξοδεύουν ιδιαίτερα μεγαλόψυχα, εφόσον πάντα συμπεριλαμβάνουν και τους φίλους τους μέσα σε αυτή.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως έχουν και μια ικανότητα στο να παράγουν χρήμα. Ηγετικές φυσιογνωμίες διαπρέπουν στις επιχειρήσεις, στις δημόσιες σχέσεις και στον κόσμο του θεάματος. Αν μια δουλειά δεν έχει χρήμα και καταξίωση δεν ασχολούνται και περνούν εύκολα στην επόμενη που θα τους δώσει το ζητούμενο. Συχνά η πολιτική τους τραβάει το ενδιαφέρον, η μόδα και ότι έχει σχέση με χρυσό ή πολύτιμους λίθους.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Να θυμάστε ότι πρέπει να βρίσκετε και ικανοποίηση στην εργασία σας και να μην δουλεύετε μόνο για οικονομικούς λόγους.

-Να ακούτε και τους άλλους που πιθανόν γνωρίζουν ένα αντικείμενο καλύτερα από εσάς. Μπορεί αν ανοίξετε τα αυτιά σας να ωφεληθείτε.

-Επιλέξτε νωρίς καριέρες που σας βγάζουν στο προσκήνιο χωρίς να περιμένετε να το προτείνουν άλλοι για σας.

Πλούσιοι και Διάσημοι Λέοντες

Ναπολέων Βοναπάρτης, Μαντόνα, Μουσολίνι, Ομπάμα, Κοκό Σανέλ, Τόλης Βοσκόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρθένοι

Έχουν εξαιρετική φήμη στην οικονομική διαχείριση εξαιτίας της αναλυτικής και κριτικής σκέψης που τους χαρακτηρίζει. Υποστηρίζουν ότι είναι απλά προσεκτικοί αλλά στην πραγματικότητα ψάχνουν και προσπαθούν να αγοράσουν προϊόντα πολύ κάτω από την πραγματική τους τιμή. Μόνο έτσι είναι ευχαριστημένοι. Η στάση τους προέρχεται από μια εξαιρετικά ανασφαλή αντιμετώπιση της ζωής και των προβλημάτων της, σε σημείο που να υποφέρουν εκ των προτέρων για το τι πρόκειται να τους συμβεί. Όταν αποφασίσουν ότι κάτι τους χρειάζεται, συνήθως πρακτικά πράγματα για το σπίτι ή για το αυτοκίνητο κάνουν έρευνες αγοράς και παρακολουθούν τις προσφορές επί μήνες πριν αποτολμήσουν να ανοίξουν το πορτοφόλι.

Άνετα ξοδεύουν σε οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία από ασφαλιστικά προγράμματα μέχρι βιολογικά προϊόντα, βιταμίνες, μεθόδους εκγύμνασης κλπ. Είναι εξαιρετικοί σε όλα τα ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα όπως και σε αυτά που μετρούν χρήματα-θεωρητικά- αλλά με λεπτομέρεια, πχ. γίνονται έξοχοι λογιστές. Ακόμη τους ταιριάζουν δουλειές που έχουν σχέση με το λόγο ή τα γραπτά, όπως δημοσιογράφοι, εκδότες, σεναριογράφοι, συγγραφείς, η σε δημιουργικά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Κρατήστε την ανάλυση και την κριτική αυστηρά πάνω στα θέματα δουλειάς και μην επεκτείνεστε στους ανθρώπους γιατί θα προκαλέσετε ανταγωνισμό.

-Χαλαρώστε όταν σκέφτεστε χρήματα, προσπαθώντας να δείτε και την ανθρώπινη πλευρά της ζωής. Τι νόημα θα είχε αν είχατε πάρα πολλά λεφτά αλλά όχι την υγεία σας;

-Προσπαθήστε κάποιες φορές να ρισκάρετε. Είστε πολλοί καλοί σε αυτό που κάνετε. Γιατί να δουλεύετε μόνιμα για άλλους;

Πλούσιοι και Διάσημοι Παρθένοι

Αγκάθα Κρίστι, Φρέντυ Μέρκιουρι, Χιού Γκραντ, Σοφία Λώρεν, Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μαστροκώστα

Ζυγός

Οι Ζυγοί εκτιμούν το χρήμα αλλά δεν το κυνηγούν ποτέ όσο πρέπει! Το θεωρούν σαν μέσο για να αποκτήσουν τα όμορφα πράγματα που χρειάζονται για να απολαύσουν τη ζωή αλλά με μια στάση μάλλον παθητική απέναντί τους. Η λέξη ασφάλεια δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα και προτιμούν να αφήνουν τα «πεζά» θέματα στους άλλους… Συχνά κατευθύνονται σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ηθοποιοί, μουσικοί, αλλά και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων ή στον καλλωπισμό ανθρώπων. Μακιγιέζ, αισθητικοί, σχεδιαστές μόδας, styling γενικότερα!

Προτιμούν να δουλεύουν σε ομάδες παρά μόνοι τους αν και σαν παρορμητικό ζώδιο επιθυμούν και την ηγεσία. Η διπλωματία είναι το φόρτε τους όπως και οι δημόσιες σχέσεις όπου καταφέρνουν να τα έχουν πάντα με όλους καλά.

Ξοδεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθητικές τους ανάγκες, ντύσιμο, χτένισμα, μανικιούρ κλπ αλλά και για να ζουν σε ένα όμορφο κι εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Να θυμάστε πως ότι γυαλίζει δεν είναι απαραίτητα χρυσός

-χρησιμοποιήστε την εξαιρετική σας κριτική ικανότητα για να ανιχνεύσετε τις καλύτερες επενδύσεις

-παλέψτε την αναποφασιστικότητα και το διχασμό και μάθετε να κινείστε γρήγορα αρπάζοντας τις ευκαιρίες.

Πλούσιοι και διάσημοι Ζυγοί

Όσκαρ Ουάιλντ, Ρότζερ Μουρ, Τζον Λένον, Τζίμι Κάρτερ, Μελίνα Μερκούρη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το χρήμα και την απόκτησή του αλλά περισσότερο σαν μέσο δύναμης και εξουσίας. Δεν τους αρέσει να ξοδεύουν γενικά και χωρίς κατεύθυνση αλλά επηρεασμένοι μόνο από το συναίσθημά τους. Διορατικοί και με ισχυρό ένστικτο μυρίζονται τις ευκαιρίες από μακριά και επενδύουν εκεί που άλλοι απομακρύνονται.

Ασχολούνται συχνά με το χρηματιστήριο, με επενδύσεις, τραπεζικά, αλλά και με καλλιτεχνικά επαγγέλματα όπως ηθοποιοί και τραγουδιστές. Επίσης γίνονται εξαιρετικοί ψυχοθεραπευτές και ψυχίατροι ενώ τα πιο γνωστά ονόματα υπνωτιστών ή παραψυχολόγων είναι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου!

Όταν αποφασίσουν να ξοδέψουν δίνουν σημασία στην ποιότητα και την μακροπρόθεσμη χρήση του προϊόντος. Αγαπούν ιδιαίτερα όμως τις επενδύσεις οπότε και το χρυσό ή τους πολύτιμους λίθους.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Εστιάστε σε ξεκάθαρους οικονομικούς στόχους και μην χάνετε την πίστη σας αν δεν σας αποδίδουν αμέσως.

-εμπιστευθείτε τους ειδικούς και μην κάνετε μόνο ότι έχετε στο κεφάλι σας πεισματικά

-μην μπλέκετε σε μαύρα ή παράνομα σχέδια με σκοπό το εύκολο και γρήγορο χρήμα(ούτε σε τζόγο)

Πλούσιοι και διάσημοι Σκορπιοί

Ντέμι Μουρ, Μπιλ Γκέητς, Κάλβιν Κλάιν, Οδυσσέας Ελύτης, Νατάσα θεοδωρίδου, Ελένη Μενεγάκη

Τοξότης

Αγαπούν το χρήμα αλλά δεν υποδουλώνονται ποτέ σε αυτό(αλλά και σε τίποτα άλλο)! Είναι για αυτούς το μέσο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία προκειμένου να κάνουν αυτά που λατρεύουν δηλαδή ταξίδια και περιπετειώδη σπορ. Ξοδεύουν για να διασκεδάσουν οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι τους με γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία. Ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία, τα ξενοδοχειακά, με οτιδήποτε μπορεί να διασκεδάσει κανείς, κέντρα, μπαρ, καζίνο κλπ Αλλά διαπρέπουν και σαν αθλητές ή προπονητές.

Στη show biz γίνονται έξοχοι κωμικοί ή παραγωγοί θεάματος. Σαν επιχειρηματίες κάνουν τολμηρά βήματα που άλλοτε τους βγαίνουν κι άλλοτε τους καταποντίζουν χωρίς όμως να το βάζουν εύκολα κάτω.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Η τύχη συνήθως σας κυνηγάει… μην την κλωτσάτε και μην νομίζετε πως κρατάει για πάντα. Υπάρχουν στη ζωή και τα πάνω και τα κάτω!

-Να δίνετε σημασία και στη λεπτομέρεια, γιατί συχνά κάνει τη διαφορά.

-Παλέψτε την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία στα ρίσκα που αναλαμβάνετε

Πλούσιοι και διάσημοι Τοξότες

Φρανκ Σινάτρα, Ουόλτ Ντίσνεϊ, Μαντάμ Τισσώ, Άννα Βίσση, Μάριος Φραγκούλης

Αιγόκερως

Το χρήμα και η απόκτησή του είναι σκοπός ζωής για τους Αιγόκερους.

Δουλεύουν ασταμάτητα από μικρές ηλικίες με σκοπό να νιώθουν ασφάλεια αφ’ ενός αλλά και ανεξαρτησία ταυτόχρονα.

Προχωρώντας και ανεβαίνοντας με σκληρή δουλειά το μονοπάτι της ιεραρχίας ανακαλύπτουν ότι το χρήμα τους προσφέρει και δύναμη εξουσίας αλλά και καταξίωση κοινωνικά. Είναι η στιγμή που αποφασίζουν ότι πρέπει να παλέψουν σκληρότερα για να γίνουν τουλάχιστον εκατομμυριούχοι. Επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη, πολιτικοί αλλά και δικαστές είναι οι προτιμήσεις τους χωρίς να αποκλείουν όμως και οτιδήποτε μυριστούν ότι έχει υψηλές αποδόσεις. Φυσικά είναι δύσκολοι στο να ξοδέψουν χρήματα εκτός κι αν το δουν επενδυτικά, με σκοπό να τους αποδώσει στο μέλλον ή αποτελεί εξοπλισμό για τα επαγγελματικά τους σχέδια. Θεωρούν ότι όσα και να βγάλουν, ποτέ δεν είναι αρκετά για να νιώσουν ασφαλείς γιατί η ζωή έχει γυρίσματα και όπως τους τα έδωσε έτσι ακριβώς μπορεί και να τους τα πάρει πίσω.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Εστιάστε τη σκέψη σας στην επιτυχία και όχι στην αποτυχία.

-Εξασκηθείτε στο να παίρνετε μετρημένα ρίσκα ειδικότερα όταν πρόκειται για επενδύσεις που αφορούν τη δουλειά σας.

-Συμπεριφερθείτε με ευγνωμοσύνη σε όποιον σας στηρίζει και θυμηθείτε το ρητό «ότι δίνεις… παίρνεις»

Πλούσιοι και διάσημοι Αιγόκεροι Μάο Τσε Τουνγκ, Αλ Καπόνε, Βίκυ Κουλιανού, Τζένη Καρέζη, Έλενα Ναθαναήλ

Υδροχόος

Ίσως είναι το μόνο ζώδιο που δεν έχει στο μυαλό του την απόκτηση του χρήματος. Δεν το συνδυάζουν με την ασφάλεια και τη σιγουριά και δεν είναι στόχος ζωής. Ελευθερία γι’ αυτούς υπάρχει μόνο στο πνεύμα γι αυτό και επιδίδονται σε επαγγέλματα που δεν απαιτούν ρουτίνα αλλά που τους κρατούν σε εγρήγορση.

Όταν έχουν χρήματα τα διαθέτουν για να βοηθούν άλλους ανθρώπους και αυτό βέβαια συχνά τους γυρνά πίσω με διάφορες μορφές.

Συνηθίζουν να επενδύουν σε νέες πρωτοποριακές ιδέες, σε εφευρέσεις, σε οτιδήποτε τους φανεί προχωρημένο και πρωτότυπο. Μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ηλεκτρονικοί, προγραμματιστές, αστροναύτες αλλά συχνά και επιχειρηματίες που εισάγουν νέα προϊόντα στην αγορά είναι στη λίστα των προτιμήσεων τους χωρίς να αποκλείουν την πολιτική και τη δημοσιογραφία.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία

-Επενδύστε στον εαυτό σας-και όχι στους φίλους σας-και χτίστε αυτοπεποίθηση με τις δημιουργικές σας ιδέες (που δεν έχει κανένας άλλος)

-Οργανώστε σχεδιασμό των κερδών σας σε μακροπρόθεσμη βάση και όχι στο εδώ και τώρα. Αυτά που φέρνετε στην πιάτσα μπορεί να μην είναι της εποχής αλλά κάπως μεταγενέστερα

-Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας και σκεφτείτε θετικά αλλά προσγειωμένα.

Πλούσιοι και διάσημοι Υδροχόοι

Μότσαρτ, Ρούσβελτ, Γιόκο Όνο, Ιωάννης Καποδίστριας, Αντώνης Κανάκης, Πέμυ Ζούνη

Ιχθύες

Όπως και τα αδελφικά τους ζώδια του νερού, Καρκίνοι και Σκορπιοί δίνουν σημασία στα χρήματα πρωτίστως για ασφάλεια και σιγουριά για τα επόμενα βήματά τους. Συχνά η συμπεριφορά τους εξαρτάται από το πως είναι τοποθετημένοι ο Δίας ή ο Ποσειδώνας στο χάρτη τους.

Αν υπερισχύει ο πρώτος είναι αρκετά τυχεροί αλλά μάλλον απρόσεκτοι με τη διαχείριση των οικονομικών τους ενώ αν υπερισχύει ο δεύτερος φοβούνται περισσότερο για το μέλλον τους και λειτουργούν πιο προσεκτικά.

Η διαίσθησή τους συχνά τους οδηγεί σε πετυχημένες επενδυτικές ιδέες και σε αγοραστικές συμφέρουσες αγορές. Ξοδεύουν χρήματα για να διασκεδάσουν, για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους αλλά και για να νιώθουν οι ίδιοι όμορφα. Διαπρέπουν σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα, στη συγγραφή βιβλίων αλλά και σε ιατρικά και παραϊατρικά θέματα.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, μουσικοί είναι πάνω-πάνω στη λίστα των προτιμήσεων τους χωρίς να αποκλείουν και τις επιχειρήσεις που συνδέονται με αυτά.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Οι οραματισμοί και τα όνειρά σας να έχουν και μια πρακτική βάση ανάπτυξης. Να συμβουλεύεστε ειδικούς.

-Το συναίσθημά σας να είναι ελεγχόμενο όταν πρόκειται για οικονομικές επενδύσεις.

-Να θυμάστε ότι τα μετρητά δεν ρέουν πάντα με άνεση και ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή που απαιτούν μια σύνεση όταν υπάρχουν.

Πλούσιοι και διάσημοι Ιχθύες

Λίζα Μινέλι, Σοπέν, Βίκτωρ Ουγκώ, Γιάννης Πάριος, Βάνα Μπάρμπα, Σταύρος Ξαρχάκος.

astrology.gr