Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρία Κορινθίου

 

Σοκαριστικές στιγμές έζησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου όταν άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν η ηθοποιός βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό.

Η ίδια λίγα μέτρα πριν την είσοδο, είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις και προσπάθησε μάλιστα να της κατεβάσει το παντελόνι.

Η Μαρία Κορινθίου άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάτι που φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί.

Όπως γράφει η Espresso ο άγνωστος ήταν πίσω από θάμνο και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτό φαίνεται ότι φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί.

Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός.

Στην εφημερίδα Espresso έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Αϊβάζης, μερικές ώρες μετά τη σεξουαλική επίθεση-σοκ που δέχτηκε η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου από άγνωστο άνδρα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κοντά στο σπίτι της στο Ψυχικό.

«Είμαστε ήρεμοι, η Μαρία είναι ήρεμη πλέον. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία της μήνυσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Μία περίπου ημέρα μετά το περιστατικό η Μαρία Κορινθίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα σε μήνυμα που δημοσίευσε η ηθοποιός στα instastories, έγραψε: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία... Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους σας».