Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και μπαλονοδημιουργίες σήμερα στο Talos Plaza

Συνεχίζονται σήμερα  Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου   οι δράσεις στο εορταστικό πρόγραμμα του TALOSPLAZA. Ένας μαγικός χριστουγεννιάτικος κόσμος γεμάτος φαντασία και δημιουργία για μικρούς και μεγάλους.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ TRICKING ΣΤΙΣ 6 μ.μ.

Στις 6 μμ θα παρακολουθήσουμε ένα φιλικό διαγωνισμό Tricking από την ομάδα του Tricking GR, όπου οι νέοι αθλητές του Ηρακλείου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους προσφέροντας θέαμα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο για τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τα πρώτα τους βασικά ακροβατικά.

To Tricking είναι ένα δημιουργικό, μη-ανταγωνιστικό άθλημα που χρησιμοποιεί ως μέσο έκφρασης το ανθρώπινο σώμα. Χρησιμοποιεί ακροβατικές κινήσεις (από ενόργανη, πολεμικές τέχνες, χορό, κλπ) και τις συνδυάζει σε μικρές ροές για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Tricking GR έχει ως σκοπό να διαδώσει την αγάπη για το άθλημα του Tricking, και να κάνει τα ακροβατικά πιο προσβάσιμα σε όλους με την ασφαλή της μέθοδο. Παραδίδει μαθήματα σε παιδιά, εφήβους, και ενήλικες στο Ηράκλειο. Πληροφορίες: 6943 881433.

Μπαλονοδημιουργίες από τον ξυλοπόδαρο mojo στις 7.30

Το καλλιτεχνικό σχήμα Mojo Stilts είναι ένα σχήμα που στόχος του είναι η ευνοϊκότερη και πιο ανέμελη σχέση με τη ζωή και την καθημερινότητα μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και καλλιτέχνες του δρόμου μοιράζονται χαμόγελα και χαρά με συνανθρώπους με μόνα εργαλεία την έκφραση, το χορό και τη μουσική, το γέλιο, την ισορροπία και την κίνηση και τέλος την αγάπη για την τέχνη του δρόμου και την ευχαρίστηση του να κάνεις κάποιον χαρούμενο.

‘’Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες μιας και το γέλιο είναι αυτό που μας ενώνει ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας και ηλικίας.

Μέσα από της δράσης μας προωθούμε και προσπαθούμε να αναδείξουμε τα κρυμμένα ταλέντα και της καλλιτεχνικές διαθέσεις κάποιου μιας και πιστεύουμε πώς όλοι είμαστε καλλιτέχνες από παιδιά και μεγαλώνοντας κάπου στην πορεία το χάσαμε από τον καθώσπρέπει προγραμματισμό.

Ελάτε λοιπόν να παίξουμε να γελάσουμε και να θυμηθούμε πως όλοι ερχόμαστε από την ίδια πηγή. Ότι όλοι αναπνέουμε τον ίδιο αέρα. Όλοι χαιρόμαστε και γελάμε με τον ίδιο τρόπο.

Ότι όλοι είμαστε ΈΝΑ.

Ένα είναι τα πάντα και τα πάντα είναι ένα’’.