Τεό Θεοδωρίδης: Η πασαρέλα, τα ναρκωτικά και τα έξι χρόνια στη φυλακή

Τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, και λίγες μέρες αφότου έγινε πατέρας διδύμων ο Τεό Θεοδωρίδης μίλησε για την καριέρα στο εξωτερικό στον χώρο της μόδας και αποκάλυψε πώς μπήκαν τα ναρκωτικά στη ζωή του.

«Στην πορεία της καριέρας μου άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Ξεκίνησα τα ναρκωτικά για ψυχαγωγικούς λόγους» είπε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», και εξήγησε πως η αρχή με τα ναρκωτικά έγινε στην εφηβεία όταν άρχισαν οι περιορισμοί για την ποινικοποίησή τους και το έκανε περισσότερο ως αντίδραση.

Ο Τεό Θεοδωρίδης, εξήγησε πώς και γιατί έγινε η σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια και τα σκέφτεται καταλήγει πως όλο αυτό που έγινε τότε τον βοήθησε σ' αυτό που είναι σήμερα.

«Όταν με συνέλαβαν, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» εξομολογείται το γνωστό μοντέλο. «Επιφανείς άνθρωποι ήρθα στο δικαστήριο να με στηρίξουν. Η οικογένειά μου έπαθε σοκ με τη σύλληψή μου, έχασαν 20 χρόνια από τη ζωή τους. Οι συνθήκες μέσα στη φυλακή ήταν τριτοκοσμικές. Έμεινα στη φυλακή για έξι χρόνια. Μέσα στη φυλακή ένιωθα πραγματικά ελεύθερος», είπε μεταξύ άλλων ο Τεό Θεοδωρίδης.

newsbeast