Φωταγώγηση με Νϊκο Κακλαμανάκη και οι εκδηλώσεις του Σαββαροκύριακου στο Τalos Plaza

  • Σάββατο, 1 Δεκέμβριος 2018 09:26
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Η προγραμματισμένη αεκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA αναβλήθηκε  εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Θα ανακοινωθεί εκ νέου μέσα από τα ΜΜΕ η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του TALOS PLAZA με βαθύ αίσθημα τιμής ανακοινώνει ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης θα είναι το πρόσωπο που θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Ο γιος του ανέμου… έχει δοξάσει την χώρα μας διεθνώς τόσο με τις αθλητικές του επιδόσεις, όσο και με το ακάματο έργο του για την προώθηση κοινωνικών και αξιακών ιδεών.

Το εκπαιδευτικό του έργο λαμπρό και ικανό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ουσιαστική του παρουσία, ως προτύπου για μικρούς και μεγάλους.

 

Εκδηλώσεις  Σαββατοκύριακου

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12:00 Επίδειξη ενόργανης γυμναστικής από τον Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1994 από καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σκοπό την καλλιέργεια και την προώθηση της Γυμναστικής στην πόλη του Ηρακλείου.

Από τότε μετράει πολλές επιτυχίες τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού.

Ο Σύλλογος αποτελείται από τμήματα Υποδομών και αγωνιστικά.

Στα αγωνιστικά τμήματα αναπτύσσονται τα αθλήματα του τραμπολίνο, ακροβατικού διαδρόμου, ακροβατικής γυμναστικής και γυμναστικής για όλους. Ο σύλλογος έχει παρουσίες σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΓΟ με σημαντικές διακρίσεις. Η παρουσία των αθλητών του συλλόγου στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων και η πρόκριση στο Παγκόσμιο του Ακροβατικού Διαδρόμου αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο συστηματικής προπόνησης.

‘’Στον σύλλογό μας, με αγάπη και σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού και μέσω παιδαγωγικής προσέγγισης μαθαίνουμε τα παιδιά να μάχονται, να συνεργάζονται και να αποδίδουν τον καλύτερο τους εαυτό’’.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12:00 Εργαστήριο Παιδικής Ζωγραφικής και Έκφρασης ‘’Σχεδία”: Δημιουργικό παιχνίδι και χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους: ‘’Καλικαντζαρεύουμε’’;

Το Εργαστήριο Παιδικής Ζωγραφικής και Έκφρασης ‘’Σχεδία’’ ταξιδεύει για 12η συνεχή χρονιά στον κόσμο της τέχνης,  με οδηγό την αγάπη  για τη δημιουργία και επιβάτες τους μικρούς μας καλλιτέχνες.

Η Σχεδία είναι ένας τόπος πολύχρωμος, φτιαγμένος με μεράκι κι αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη τους από την εικαστικό Δήμητρα Μηλαθιανάκη.

Με τη Σχεδία ταξιδεύουν παιδιά από  5 ώς 15 ετών και όσοι αισθάνονται ακόμη παιδιά. Διδάσκονται ζωγραφική, κολάζ, κατασκευή θεατρικής κούκλας, στοιχεία γλυπτικής,  κόμικς, εικαστικά παιχνίδια κ.ά.

17:00 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου. Κατασκευή προσκοπικής ενωμοτιακής γωνιάς.

Ο προσκοπισμός συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων, λειτουργώντας συμπληρωματικά των υπόλοιπων φορέων διαπαιδαγώγησης όπως είναι η οικογένεια, το σχολείο, η Εκκλησία, ο κοινωνικός περίγυρος κ.ά.

Προσπαθεί να εμπνεύσει στον καθένα τη διάθεση να βελτιώνεται συνεχώς και να εργαστεί συστηματικά για να αναπτύξει και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του. Έχει σκοπό την παροχή εξωσχολικής αγωγής σε παιδιά και νέους ανθρώπους, με την εφαρμογή του προσκοπικού συστήματος διαπαιδαγώγησης, το οποίο συνίσταται στη διάπλαση χαρακτήρα, κυρίως με την ομαδική δράση και το παιχνίδι.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ως ίδρυμα ιδιωτικού δικαίου, έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.