Αυτοί είναι οι τρόποι για να εξαφανίσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

Γρατζουνίστηκαν τα γυαλιά σας και θεωρείτε ότι η μόνη λύση είναι να αγοράσετε καινούρια; Μην απογοητευστε! Παρακάτω έχετε 4 λύσεις για να επαναφέρετε τα γυαλιά σας στην αρχική τους κατάσταση και να «χαλαρώσετε» σημαντικά τα γρατζουνιές.

1ος τρόπος: Χρησιμοποιώντας μια οδοντόκρεμα που δεν είναι ούτε σε μορφή gel ούτε και λευκαντική, βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά. Τρίψτε το σημείο με ένα βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Η γρατζουνιά θα έχει εξαφανιστεί!

2ος τρόπος: Το κερί του αυτοκινήτου είναι επίσης μια λύση που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά, τρίψτε με το δάχτυλό σας απαλά και στη συνέχεια πλύντε καλά με νερό και σαπούνι.

3ος τρόπος: Η βαζελίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διόρθωση γρατζουνιών από γυαλιά ηλίου ή μυωπίας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά, τρίψτε με το δάχτυλό σας απαλά και ξεπλύνετε.

4ος τρόπος: Βάλτε μέσα σε ένα βαζάκι 2 κ.σ. μαγειρική σόδα και νερό και ανακατέψτε το μείγμα. Βουτήξτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και με αυτό τρίψτε τη γρατζουνιά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά και τα γυαλιά σας είναι έτοιμα!

Πηγή: spirosoulis.com

Αφηστε καποιο σχολιο