Πράγματα που εμείς θεωρούμε αντισεξουαλικά αλλά οι άντρες αγαπούν

Ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες είμαστε γεμάτες ανασφάλειες. Και όταν λέμε γεμάτες το εννοούμε. Ξεχειλίζουμε με λίγα λόγια με κάποιες περιπτώσεις να είναι κυριολεκτικά ανίατες.

Και πραγματικά, η φύση μας είναι τέτοια, που έχουμε το ανικανοποίητο μιας και μόλις αποκτήσουμε κάτι, θέτουμε ένα νέο στόχο-μας είναι εντελώς αδιάφορο αν είναι υλοποιήσιμος ή όχι-και δίνουμε ψυχή και σώμα στην επίτευξή του με άσχημες καμιά φορά συνέπειες, καθότι αν είσαι 1,60 σίγουρα δε θα σου πηγαίνει το μακρύ υπέροχο φόρεμα που φόρεσε η Gisele.

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Θα είμαστε άραγε ποτέ ευτυχισμένες όταν ψάχνουμε και την κάθε λεπτομέρεια; Θα μπορέσουμε ποτέ να αποδεχτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι ακριβώς; Διότι φίλη μου, οι άντρες το κάνουν και μάλιστα εμπράκτως. Δε σε πείθουμε; Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία μπορεί εμείς να θεωρούμε αντισεξουαλικά αλλά οι άντρες… λατρεύουν! Δώσε βάση.

1. Να σημειώνεις πράγματα στο… χέρι σου: Θέλεις να θυμηθείς το ραντεβού σου για μανικιούρ; Ε και πού να το γράψεις; Αντζέντα δεν έχεις, γιατί τελείωσες τις σελίδες ζωγραφίζοντας καρδούλες και λουλουδάκια, από τη στιγμή που μπήκε το καλοκαίρι βαριέσαι κάπως να δουλέψεις, οπότε ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις την παλάμη σου ως… καμβά! Όχι φίλη μου, μη ντρέπεσαι γι’ αυτό σου το κουσούρι και δείξε τα χέρια σου ΤΩΡΑ, που έλεγε και η διαφήμιση. Οι άντρες το βρίσκουν γλυκούτσικο και χαριτωμένο. Σε περίπτωση που θέλεις να συνεχίσεις τη λαίλαπα της εφηβείας, σε συμβουλεύουμε να μη βάψεις τα νύχια σου με μπλάνκο!!!

2. Να τους αγνοείς: Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Γενικά όπως έχεις καταλάβει, δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα που δεν έχει ανάγκη έναν άντρα. Προσοχή: Όταν λέμε ανάγκη, εννοούμε να μπορεί να στεθεί στα πόδια της και χωρίς εκείνον. Οπότε σε περίπτωση που είσαι της σχολής, ότι θα κρεμαστώ από πάνω του για να του γίνω συνήθεια, μάλλον θα σε απογοητεύσουμε. Άλλαξε τακτική ευθύς αμέσως.

3. Τα χαμηλά καλτσάκια: Ναι καλά κατάλαβες, τα σοσόνια εννοούμε. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μέχρι τώρα δε χαρήκαμε που αναγκαστήκαμε να τα φορέσουμε. Παρόλα αυτά ειδικά το καλοκαίρι, με τα χαμηλά αθλητικά και τα σορτσάκια, είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όπως και να το κάνουμε, οπότε θέλοντας και μη, έχουμε καμιά δεκαριά ζευγάρια στο συρτάρι. Ε λοιπόν στους άντρες αρέσουν. Τους θυμίζει κάτι… αθώο. Και καλά…

4. Nα τεντώνεσαι: Εντάξει αυτό το περιμέναμε. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση, οπουδήποτε κι αν είσαι και τεντωθείς, να μη γυρίσουν τα αρσενικά να σε κοιτάξουν. Άσε που τώρα που σκάει ο τζίτζικας, τα φανελάκια σε ανάλογες περιπτώσεις κάνουν και… αποκαλύψεις. Ε και κακά τα ψέματα, αυτό περιμένουν όλοι.

5. Τα σημάδια: Και όταν λέμε σημάδια, δεν εννοούμε απλώς την ουλή του στρατιώτη που του έδινε γοητεία. Για κάποιο λόγο οι ραγάδες, όχι μόνο δεν ξενερώνουν έναν άντρα, αλλά μη σου πούμε ότι τον… φτιάχνουν κιόλας. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα σημάδια από πεσίματα ή ράμματα. Μαρτυρά ότι ήσουν… ένα μικρό ζιζάνιο.

queen.gr

Αφηστε καποιο σχολιο