Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει το ελάττωμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Για τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και τον πατέρα της μίλησε η Ελένη Ράντου.

«Ο πατέρας μου κένταγε, μαγείρευε, έκανε όλες τις γυναικείες δουλειές. Μου φαινόταν πολύ αστείο γιατί η αρρενωπότητα του ήταν απίστευτη, η δουλειά του ήταν τελείως άλλη και αυτές ήταν οι δικές του προσωπικές στιγμές που τον ξεκούραζαν. Ο κήπος, το κέντημα, έγραφε ποιήματα» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Όταν ρωτήθηκε αν η αγάπη που είχε στον πατέρα της της δημιούργησε την ανάγκη να βρει έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι κορίτσια που έχουν ένα τόσο σοβαρό οιδιπόδειο, όταν τον χάσουν τον πατέρα τους, στατιστικά σε δύο με τρία χρόνια παντρεύονται. Εγώ παντρεύτηκα σε δύο χρόνια. Είδα την ασφάλεια που μπορεί να νιώσει κάποιος, είδα την επικοινωνία, είδα την πνευματικότητα. Όχι, όμως δεν κεντάει ο Βασίλης».

Τέλος η Ναταλία Γερμανού της ζήτησε να της πει ένα ελάττωμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου η Ελένη Ράντου ανέφερε το σινεμά: «Δεν αγαπάει το σινέμα. Δεν με πάει σινεμά. Πάω μόνη μου. Και το φοβερό είναι ότι μετά μου λέει πες μου τώρα τι ταινία είδες και πρέπει να του πω όλη την ταινία και είναι σαν να την έχει δει. Μου έχει κάνει το χατίρι στα πολύ πρώτα μας δυο τρεις φορές».
 

zappit.gr