Τα 3 ζώδια που βολεύονται στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά

  • Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η ανεξαρτησία είναι μεγάλο ζήτημα και καθόλου εύκολη απόφαση.

Κάποιοι περιμένουν πώς και πώς να βγάλουν τα δικά τους χρήματα και να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους και άλλοι αγαπούν να μένουν με τη μαμά και τον μπαμπά, έχοντας τα πάντα έτοιμα.

Η αλήθεια είναι ότι το να συντηρήσεις ένα σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε το πατρικό αποτελεί η στέγη πολλών για πολλά χρόνια. Το οικονομικό, μάλιστα, φαίνεται να μην παίζει καθοριστικό ρόλο, μιας και ακόμη και εάν έχουν τη δυνατότητα, επιλέγουν να μένουν με τους δικούς τους.

Αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία βολεύονται στη «φωλιά» του μπαμπά και της μαμάς.

Ταύρος

Το σπίτι για τον Ταύρο είναι ησυχαστήριο. Είναι ο χώρος που νιώθει άνετα και δεν θέλει να τον αλλάξει. Το πατρικό είναι το σπίτι που ξέρει και αισθάνεται οικειότητα. Γνωρίζει ότι όταν γυρίσει από τη δουλειά θα βρει τα ρούχα του σιδερωμένα και το δωμάτιο καθαρό, ενώ ένα πιάτο φαγητό θα τον περιμένει στην κουζίνα. Ποιος αλλάζει την τελειότητα;

Καρκίνος

Τι και αν έχει την καλύτερη δουλειά, τι και αν βγάζει καλά χρήματα, το σπίτι της μαμάς δεν το αλλάζει. Οχι, γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν το αντέχει ψυχολογικά. 

Αλλάζοντας σκηνικό, διαταράσσει τη ζωή του και δεν το θέλει καθόλου, μιας και αγαπά να είναι ήρεμος.

Αιγόκερως

Το «μένω μόνος μου» του Αιγόκερου σημαίνει ότι ένα μέρος των εσόδων του πάει στις ανάγκες του σπιτιού και αυτό δεν το θέλει. Προτιμά να μένει με τους δικούς του και να αποταμιεύει, παρά να δίνει τα χρήματά του σε νερό, ρεύμα και σουπερμάρκετ.



Πηγή: iefimerida.gr