Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

  • Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 06:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλή Εβδομάδα! Μία απόλυτα τυχερή και χαρούμενη Δευτέρα είναι εδώ, με την μεγαλειώδη Σύνοδο Ήλιου-Δία! Τύχη και χαρά για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Προσοχή ωστόσο σε λόγια και μετακινήσεις οι Μεταβλητοί του 1ου δεκαημέρου, λόγω Τετραγώνου Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θ’ ακούσεις πάρα πολύ καλά σχόλια. Οι σωστές κινήσεις σου θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα πετύχεις αυτά που θέλεις πάνω στα προβλήματα, τα οποία σε απασχολούν μέχρι τώρα. Όλο αυτό κάνει ν’ ανεβαίνεις ψυχολογικά, να βελτιώνεται η διάθεσή σου και, ακόμη περισσότερο, να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου. Τα μέλη της οικογενείας σου χαίρονται με τις επιτυχίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί αυτή τη στιγμή, Κριέ μου, η κατάσταση της σχέσης σου να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, αν συνεχίσεις στους ρυθμούς που έχεις, να είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, οι οποίες παραμένουν στάσιμες. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου πάρα πολύ καλή. Θα συνεργαστείς επιτυχώς με άτομα που εμπιστεύεσαι, για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά κι οι υψηλές αποδόσεις σου μπορούν να ξεπεράσουν τις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν έντονα. Θα βρεις πάντως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το οικογενειακό σου περιβάλλον, Δίδυμε, παραμένει πάρα πολύ σημαντικό για σένα. Όταν οι δικοί σου άνθρωποι είναι καλά, παραμένεις ήσυχος κι έτσι μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου ευκολότερα και με περισσότερη ηρεμία. Σήμερα, θα δεχτείς κάποια νέα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, οπότε θα συνεχίσεις το επόμενο διάστημα με περισσότερο δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, αν δε μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η εβδομάδα σου, Καρκίνε, θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές κι η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις να τακτοποιήσεις, αλλά αυτό δε σε αγχώνει ιδιαίτερα, αφού ετοίμασες ένα πλήρες πρόγραμμα, ώστε να τελειώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, με την Αφροδίτη να είναι στο Ζυγό, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και οι δυο σας θα περάσετε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, τα χαρίσματά σου σε βοηθούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πραγματικά ισχυρές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Λέων, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από σήμερα, μπορείς να προχωρήσεις σε αυτές, ενώ και δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν. Φρόντισε μόνο, πριν ξεκινήσεις, να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, καθώς είναι πάρα πολλά στο μυαλό σου αυτά που πρέπει να τελειώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε πράγματα, που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου ξεκίνησαν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε μου, τις οποίες θέλεις γρήγορα να τακτοποιήσεις, κάτι που σε αγχώνει ιδιαίτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα λεπτομερή προγραμματισμό, ώστε να τα ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα. Είσαι από τα ζώδια με ιδιαίτερο δυναμισμό, πράγμα που σήμερα θα χρησιμοποιήσεις, ώστε η μέρα σου να κλείσει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κι ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Παρθένε, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που ίσως υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, Παρθένε, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και πια νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μία ιδιαίτερη μυστικοπάθεια, για θέματα που αφορούν το μέλλον και για γενικότερες αλλαγές, τις οποίες θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Οι γύρω σου βέβαια μπορεί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με σένα, αλλά αυτό δε σε νοιάζει στο ελάχιστο. Μη βγεις καθόλου από τους στόχους σου, κάνε το πρόγραμμά σου και σε βεβαιώνω, ότι αυτά που έχεις σκεφτεί, θα επιτευχθούν απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να γίνει το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις νέες αλλαγές για να τη βελτιώσεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οι προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα ζώδιο με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, Σκορπιέ, κι αυτό δείχνεις καθημερινά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έχεις δώσει μεγάλη βοήθεια, που κάποιο άτομο όμως μπορεί να εκμεταλλεύεται. Σήμερα, ίσως ακούσεις παράπονα από αυτό το πρόσωπο και πως θέλει ακόμη περισσότερα πράγματα από εσένα. Μη δώσεις την παραμικρή σημασία, αλλά προχώρησε κανονικά το πρόγραμμά σου, ώστε να έχεις την αναμενόμενη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Σκορπιέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις πως θα συμβούν αλλαγές που δεν περιμένεις και βέβαια, έρχεται η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς προσεκτικά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η στασιμότητα αυτής της περιόδου, Τοξότη μου, μπορεί να σου ρίξει λίγο την ψυχολογία. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει πάρα πολλές αναποδιές, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα, χωρίς στενοχώριες και σε βεβαιώνω, ότι τα σχέδιά σου στην πορεία θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία μεγαλύτερη απ’ όση νόμιζες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα πολύ καλά στη σχέση σου, Τοξότη, αρκεί να διώξεις κάποιες τάσεις επιβολής, που ίσως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, θα δρομολογήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Οι συνεργασίες κι οι αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Αιγόκερε, τα οποία έχουν πολύ μεγάλη πειθώ, αλλά και ιδιαίτερη ευκολία στο να λύνουν τα προβλήματα των άλλων. Ένα φιλικό σου άτομο σήμερα θα ζητήσει τη βοήθειά σου για κάποιο ζήτημα, που αντιμετωπίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ με πάρα πολύ μεγάλη χαρά θα το βοηθήσεις και θα του δώσεις λύσεις, ώστε να βγει από το τέλμα που το ρίχνει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα συναισθήματα που έχεις, αφού δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς σήμερα τη βοήθεια των συνεργατών σου, Αιγόκερε, ενώ και τα επαγγελματικά σου σχέδια θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, ειδικά για αγορές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η μέρα σου, Υδροχόε μου, ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώσεις άμεσα. Είσαι από τα ζώδια που προτιμούν να μην έχουν επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα και τις ειδικές καταστάσεις που τυραννούν την ψυχολογία του ανθρώπου. Πρέπει όμως να κάνεις κάποιες θυσίες, ώστε στην πορεία να ξεπεράσεις ορισμένες υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε ταράζουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα καταλήξετε σε λύσεις για πολλά θέματα της σχέσης σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Υδροχόε, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το συναίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις κι άλλα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα προκύψουν κάποια γεγονότα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Έχεις πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό σου, που θες να πραγματοποιήσεις, αλλά αυτή την περίοδο καλό είναι να βάλεις φρένο στις υποθέσεις σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις, μαζί με κάποια προβλήματα που δεν περίμενες, κι αυτό θα σ’ εκνευρίσει ιδιαίτερα. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις το καθημερινό πρόγραμμά σου χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Μην διστάσεις, αφού οι ιδέες σου είναι πάντα καλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Ιχθύ, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις ζητήματα που έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να σπαταλάς χρήματα. Φρόντισε να βάλεις σε προγραμματισμό τις κινήσεις σου, καθώς έχεις βγει από τον προϋπολογισμό σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο