Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

  • Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 07:51
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο αλλά και με την επιρροή του χθεσινού Τριγώνου Ήλιου-Χείρωνα, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες , απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι στον Ζυγό και φέρνει κάποιες ανατροπές. Πρόσεξε τις μέρες αυτές γιατί οι πλανητικές θέσεις φέρνουν συγκρούσεις και διαπληκτισμούς σε όλα τα επίπεδα σχέσεων. Η αφορμή για κάποια αλλαγή δεν θα πρέπει να σε αναστατώσει τώρα, περίμενε και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Να είσαι σε ετοιμότητα για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στην εργασία σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Παρεξηγήσεις, λάθος λόγια, στεναχώρια, απομόνωση, έρχονται και μπορείς να τα αποφύγεις αν πάψεις εντελώς να ασχολείσαι με αρνητικά άτομα και συγκεντρωθείς στους στόχους σου ,που άλλωστε το απαιτούν για την ολοκλήρωσή τους. Εκπλήξεις έρχονται, συνεργάσου με καλή διάθεση κα κάνε υπομονή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό γιατί μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το οικογενειακό σκηνικό περιλαμβάνει μεγάλη ένταση τώρα και δυστυχώς θα πρέπει να έχεις πολύ διαλλακτικότητα ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα και να βρεθούν λύσεις. Τα συμφέροντα είναι απολύτως αντικρουόμενα και μυστικά που μαθαίνεις μπλοκάρουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημά σου και όχι με την λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οπότε μην αγχώνεσαι απλά βάλε πρόγραμμα και όλα θα είναι καλά. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα γραφειοκρατικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ανάμεσα σε πλήθος υποχρεώσεων που καλείσαι να καλύψεις, μία ευκαιρία έρχεται και προσπάθησε να την αξιοποιήσεις γιατί θα βοηθήσει πολύ την υπάρχουσα αλλά και μελλοντική κατάσταση στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και όχι λόγια τρίτων και προχώρησε. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πρόσεξε τους τρόπους και τη συμπεριφορά σου, κυρίως όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Φρόντισε την διατροφή σου και τη φυσική σου κατάσταση και μην αμελείς τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι σκληρή και σου αποκαλύπτεται σύντομα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο που έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μία ευχάριστη είδηση σε απελευθερώνει από φόβους του παρελθόντος και ανακτάς την αισιοδοξία σου. Μην τρομάζεις από επερχόμενες αλλαγές, οι οποίες άλλωστε οδηγούν σε καλύτερη κατάσταση όλους τους τομείς στη ζωή σου. Από δω και πέρα τίποτα δεν θα πηγαίνει στην τύχη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου, τα δεδομένα αλλάζουν απότομα και φέρνουν κύμα υποχρεώσεων που απαιτούν άμεσα τη φροντίδα σου. Μην απελπίζεσαι, σύντομα δέχεσαι βοήθεια και καταφέρνεις χωρίς μεγάλο κόπο να τα φέρεις εις πέρας. Η βελτίωση της κατάστασης έρχεται σύντομα και θα είναι ουσιαστική, με μεγάλη διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα γιατί στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Πολλά σε βασανίζουν και κάποια άλλα σε ενθουσιάζουν. Διασκέδασε με μέτρο και βάλε σε προτεραιότητα άμεσες ανάγκες για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο σύντομα. Μην αγνοήσεις πληροφορίες που θα μάθεις, αντίθετα επένδυσε σε αυτές και δεν θα χάσεις. Μία νέα δραστηριότητα σου προτείνεται με δυνατότητες εξέλιξης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσένα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα σε χαροποιήσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας πολύ καλά. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ψυχική σου διάθεση βάλλεται από χιλιάδες καταστάσεις και άλυτα προβλήματα, μία ανάσα φωτός όμως διαφαίνεται ξαφνικά. Προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα τώρα ,καθώς και σε συμφωνίες που καλό θα είναι να μείνουν για αργότερα. Δώσε τόπο στην οργή προκειμένου να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου φέρνει πολλές ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σου. Κάτι τελειώνει, κάτι ξεκινάει και δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις την αλλαγή. Μην ενθουσιάζεσαι με την ευκολία των ημερών, αργότερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρηθούν τα κεκτημένα. Ασχολήσου με ξεκαθαρίσματα εκκρεμοτήτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σχέδια για νέες καταστάσεις την σημερινή ημέρα θα σου φέρουν επιτυχία. Αξιοποίησε την παρούσα κατάσταση όσο μπορείς και σου δίνεται η ευκαιρία για μελλοντικά ανοίγματα. Κάποια εμπόδια που μπορεί να έρθουν θα είναι προσωρινά και ο δρόμος ανοίγεται σύντομα για όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε – σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου – να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Διασκεδάζεις, υπόσχεσαι και οι απολαύσεις σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Λάβε τα μέτρα σου πριν να είναι αργά για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Οργανώσου καλύτερα και μην αφήνεσαι χωρίς πρόγραμμα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σημαντικές και δυστυχώς έχουν προτεραιότητα. Οι λύσεις θα βρεθούν και η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου και με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που σε ευνοεί θα βγει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο