5 τρόποι για να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου

1. Γράψου σε κάποιο ομαδικό πρόγραμμα
Δεν πρόκειται να γνωρίσεις κάποιον αν κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι σου. Έτσι, γράψου σε ένα μάθημα. Είτε πρόκειται για κάποιο ομαδικό είδος γυμναστικής είτε για κάτι πιο καλλιτεχνικό, όπως ένα μάθημα ζωγραφικής, το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες. Και η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ κόσμο γνωρίζεις τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις το άλλο σου μισό.

2. Βγαίνε με τις φίλες σου
Ένα τσούρμο από γυναίκες κατά πάσα πιθανότητα θα τρομάξει κάθε αρσενικό που θα θελήσει να πλησιάσει. Για το λόγο αυτό προσπάθησε να βγαίνεις με λίγες φίλες σου κάθε φορά έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για κάποιον να σε προσεγγίσει.

3. Κάνε ένα πάρτι
Πάρε την τύχη σου στα χέρια σου και κάνε ένα πάρτι καλώντας τους φίλους σου. Ενθάρρυνέ τους να φέρουν και άλλους δικούς τους φίλους για να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις και εσύ περισσότερο κόσμο. Μην βάλεις, όμως, τέρμα τη μουσική γιατί έτσι τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Πρόσφερε κρασί και παιχνίδια για να σπάσεις τον πάγο και να δημιουργηθεί μία ωραία ατμόσφαιρα.

4. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί
Όταν είσαι ικανοποιημένη με τον εαυτό σου και περνάς καλά μόνη σου τότε σίγουρα θα προσελκύσεις σύντομα κάποιον στη ζωή σου. Λένε πως μόνο όταν περνάς εσύ καλά με τον εαυτό σου μπορεί και κάποιος άλλος να περνάει καλά μαζί σου και αυτό είναι μία πραγματικότητα.

5. Δώσε προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή
Το να κάτσεις στον καναπέ με τις πιτζάμες σου βλέποντας μία ωραία ταινία μπορεί να ακούγεται δελεαστικό (ειδικά τώρα που κρυώνει και ο καιρός) αλλά μην το κάνεις. Ντύσου, στολίσου και βγες έξω να διασκεδάσεις. Όχι μόνο θα σου φτιάξει η διάθεση αλλά μπορεί να κάνεις και μία πολύ καλή γνωριμία.. για να χουχουλιάζετε μαζί στον καναπέ και να βλέπετε ταινίες αγκαλιά!

faysbook.gr

Αφηστε καποιο σχολιο