Σήμα Κρητικής κουζίνας στο εστιατόριο του Apollonia στην Αμμουδάρα

  • Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 10:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Το εστιατόριο «ΑΜΒΡΟΣΙΑ» του Apollonia Beach Resort & Spa, της Cyan group of hotels, που βρίσκεται στην Αμμουδάρα, πιστοποιήθηκε για 7η χρονιά με το σήμα ποιότητας «Κρητικής Κουζίνας» της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρόκειται για το a la carte παραλιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου το οποίο σερβίρει φαγητά της κρητικής κουζίνας, με πρώτες ύλες από την Κρήτη και ντόπιους προμηθευτές.
Το εστιατόριο «ΑΜΒΡΟΣΙΑ» ελέγχθηκε από διαπιστευμένο φορέα του μητρώου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης τόσο για την νομιμότητα της λειτουργίας του, για την επάρκεια προσωπικού, όσο και για την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας.

Το Apollonia Beach Resort & Spa βρίσκεται πάνω στη μεγάλη παραλία της Αμμουδάρας λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους όπως την Κνωσό και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Με 336 δωμάτια – που συνθέτουν το κεντρικό κτήριο – και τα 3 συγκροτήματα bungalows το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για ευχάριστες και αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη.

Το Apollonia Beach Resort & Spa είναι μέλος του Cyan group of hotels που ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπεί τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa- 5*. αστέρων με 336 δωμάτια, το Santa Maria Beach- 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa- 5* αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 350 υπαλλήλους. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και την Σητεία.