Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Νοεμβρίου

  • Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μέρα της υπερβολής αλλά και της… γκάφας σήμερα, για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Άρης Τετράγωνο Δία και υπερβολική σιγουριά στον εαυτό  μας, η παρορμητικότητα, η έπαρση και η επιπολαιότητα, βάζουν τρικλοποδιά στις επιδιώξεις μας! Γι’αυτό παραμένουμε ταπεινοί και λογικοί!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο τομέας των σχέσεων καθώς και το τι αναζητούν οι άλλοι από σένα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου όποιες και αν είναι οι διαπιστώσεις σου και δώσε λίγο χρόνο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με ήρεμο πάντα τρόπο. Αλλαγές που πρόκειται να έρθουν σε όλα τα επίπεδα θα είναι θετικές για την μετέπειτα πορεία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ADVERTISING
inRead invented by Teads

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Εκεί που πετάς στα σύννεφα κάποια πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια εντελώς αναπάντεχα και σε αναστατώνει εντελώς. Κάποια αναβολή θα ακολουθήσει ,χωρίς διάρκεια, και μετά όλα ισορροπούν πάλι. Μην πτοηθείς ,συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε όπως επιθυμείς. Τα καλύτερα έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μεγάλες ανατροπές σε περιμένουν, οι ρυθμοί σου αναγκαστικά θα αλλάξουν για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες σου ανάγκες. Όσο πιο γρήγορα αποδεχτείς τη νέα πραγματικότητα η προσαρμογή σου θα γίνει με πιο αναίμακτο τρόπο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εντάσεις, ρήξεις, ανατροπές, παρεξηγήσεις, είναι μερικά από τα γεγονότα που έρχονται. Η καθημερινότητα δεν σου επιτρέπει να τα αποφύγεις δυστυχώς όλα αυτά, διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα. Περίμενε λίγο πριν πάρεις αποφάσεις, οι πλανήτες σύντομα σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η πραγματικότητα έρχεται στην επιφάνεια και σε καλεί να την αντιμετωπίσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Εμπόδια και στεναχώριες ξεπερνιούνται και καταφέρνεις να οργανώσεις τα επόμενα σχέδιά σου με επιτυχία. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Τοξότη, νέα σελίδα έρχεται με πολλές θετικές υποσχέσεις για το αύριο. Προετοιμάσου να την υποδεχτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ένα έντονο μπλοκάρισμα δέχεσαι σε προσωπικό επίπεδο και η ψυχολογία σου αλλάζει από τα καθιερωμένα. Μην το παίρνεις τόσο βαριά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, σύντομα το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει και θα δεχτείς την εύνοιά του πάλι. Λίγη υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου κάποια λόγια αγαπημένων σου προσώπων έρχονται να σε ταράξουν και να σε στεναχωρήσουν πολύ. Πριν βιαστείς να φτάσεις σε οριστικά συμπεράσματα φρόντισε να διασταυρώσεις τον ακριβή τρόπο που ειπώθηκαν και δείξε ψυχραιμία. Η εκδήλωση των συναισθημάτων σου φρόντισε να είναι πολύ διαλλακτική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μείνε λίγο σε απόσταση από συζητήσεις και συμφωνίες ώσπου να βρεις τις κατάλληλες πληροφορίες και να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς. Ξεκουράσου και προετοίμασε τον εαυτό σου για τις ανάγκες που θα προκύψουν. Με ψυχραιμία και οργάνωση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου, νέα σχέδια, σύμμαχοι που σε εκτιμούν και θα σε στηρίξουν, πλανητική εύνοια και μεγάλη αισιοδοξία καθορίζουν τη θετική πορεία των ερχόμενων ημερών. Ο δρόμος που έχεις διαλέξει είναι δύσκολος και θα πρέπει να αγωνιστείς πολύ αλλά οι συνθήκες ευνοούν και οδηγούν σε καλό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και θα έχουν επιτυχία. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές σου φέρνει εκνευρισμό. Περιόρισε τα νεύρα σου γιατί σε οδηγούν σε μία σειρά από άσχημες συμπεριφορές που θα κουράσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα προβληματίσουν αρνητικά συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με πιθανές μακροπρόθεσμα αρνητικές επιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις άλλα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πείσματα φέρνουν εντάσεις σε φιλίες, απέφυγε τα όσο μπορείς γιατί δεν έχεις να κερδίσεις μέσα από αντιπαραθέσεις και εκνευρισμούς. Οι πλανήτες σου χαρίζουν διαίσθηση, χρησιμοποίησέ την για να αποφύγεις τα κακώς κείμενα και αργότερα που το κλίμα ηρεμήσει θα έχεις το χρόνο να δεις πως θα προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Οι στόχοι σου φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους τώρα και χαίρεσαι πολύ για την επιτυχία σου. Απόλαυσέ το γιατί σύντομα κάποια αναπάντεχα ζητήματα απαιτούν τη συγκέντρωσή σου για την επίλυσή τους. Δέχεσαι βοήθεια αλλά και έντονο στρες σε αποσυντονίζει και η κούραση θα είναι μεγάλη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr