Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει πως χώρισαν με την Μαρία Μπακοδήμου!

Θα σου πω τι έγινε. Όταν τελειώσαμε η Μαρία…»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην αποχή του από την τηλεόραση. «Η τηλεόραση δεν είναι πια αυτό που ήταν. Εγώ λοιπόν είμαι εκτός τηλεόρασης διότι πρώτα από όλα δεν μου έγινε και καμιά σπουδαία πρόταση. Έγιναν κάτι κουβέντες από εδώ και από εκεί. Απλά δεν ήταν οι άνθρωποι έτοιμοι να δεχτούν αυτά που εγώ τους έδινα. Οπότε λέω άσ’ το θα βρούμε το χρόνο, εάν δεν τον βρούμε, δεν τρέχει τίποτα.»

Μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι για 20 χρόνια έχοντας πολύ επιτυχημένες εκπομπές στο ενεργητικό τους. Οι επαγγελματικοί τους δρόμοι όμως χώρισαν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξήγησε στην εκπομπή dot. γιατί συνέβη αυτό.

«Θα σου πω τι έγινε. Όταν τελειώσαμε η Μαρία δεν αισθανόταν καλά με αυτό το κόνσεπτ πλέον. Με έπιασε λοιπόν κάποια στιγμή και μου είπε ότι κοίταξε να δεις, εγώ θέλω να επαναπροσδιοριστώ. Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω. Ίσως και σαν άνθρωπος να ήθελε να ήθελε να κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της. Και της είπα φυσικά να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα. Και έτσι έγινε. Για αυτό η Μαρία μπήκε σε μια άλλη μορφή εκπομπών και κάνει άλλα πράγματα, κάτι το οποίο της κάνει πολύ καλό ως επαγγελματία. Ήθελε εκείνη την περίοδο να κάνει κάτι διαφορετικό. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά σέβομαι τον άλλον που θέλει να αλλάξει. Τι να κάνει; Με το ζόρι κάτι το οποίο δεν της αρέσει; Οπότε εγώ ήμουν αρωγός σε αυτή την ιστορία. Καταλάβαινα μέσα στη χρονιά ότι κάτι συνέβαινε, εγώ όμως ξέρεις τι συνέβαινε; Ήμουν πολύ με τον Γιώργο. Οπότε εγώ έφευγα από τη δουλειά, πήγαινα στο παιδί μου, έκανα άλλα πράγματα, ήμουν σε άλλη φάση. Όπως ήταν η Μαρία όταν πρωτοέκανε τα παιδιά της που ήταν πολύ αφοσιωμένη σε αυτό το πράγμα. Οπότε όταν ένας άνθρωπος αλλάζει το μυαλό του, δεν γίνεται να επιμένεις σε κάτι που δεν θέλει γιατί δεν θα βγει καλό.»

«Με τη Μαρία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είμαστε 20 χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Όταν είσαι στη δουλειά κάθε μέρα μαζί. Αυτό το πράγμα σου δημιουργεί μια οικειότητα, ότι η ζωή σου είναι έτσι. Όταν σταματά η επαγγελματική ενασχόληση λογικό είναι λίγο να χαθείς. Υπήρχε ένα στανταράκι που μετά δεν υπήρχε, οπότε αυτό το πράγμα μου έλειψε. Μπορείς να πεις ότι μου έλειψε η τηλεοπτική μου συντροφιά, αλλά ήταν και ουσιαστική», αναφέρει ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση. Όσο για το πως του φαίνεται στα όσα κάνει σήμερα η πρώην τηλεοπτική του παρτενέρ, εκείνος απαντά: «Η Μαρία είναι πολύ ανανεωμένη. Φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που περνά πάρα πολύ ωραία με αυτό που κάνει.»

Πηγή: zappit.gr