Το ενυδρείο Κρήτης ... γιορτάζει τα Χριστούγεννα- Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά

  • Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Αν σας αρέσει η ζωγραφική, αγαπάτε το βυθό της θάλασσας και  ανυπομονείτε και για τα Χριστούγεννα, το Ενυδρείο Κρήτης  οργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μικρούς φίλους του Δημοτικού Σχολείου.

‘’Σας καλούμε λοιπόν να σκεφτείτε τη θάλασσα με όλους τους οργανισμούς που ζουν σε αυτή και με ό,τι σας λέει η φαντασία σας να ζωγραφίσετε ελεύθερα το δικό σας έργο” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι δέκα καλύτερες ζωγραφιές θα επιλεγούν από την οργανωτική ομάδα του Ενυδρείου με τη βοήθεια των μασκότ  του, της ΜΙΚΑ και του 8ΠΟΥΣ. Έπειτα, θα βυθιστούν και θα εκτεθούν σε χώρο εντός των δεξαμενών του ενυδρείου στις 21 Δεκεμβρίου.

Τα έργα θα μείνουν εκεί για όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων και μέχρι την ημέρα των Θεοφανείων. Επίσης, τα έργα των παιδιών μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του CRETAquarium.

Ο κάθε συμμετέχων που η ζωγραφιά του θα βραβευτεί, θα λάβει δύο προσκλήσεις για δωρεάν επίσκεψη στο ενυδρείο.

Οριστική υποβολή έργων με αποστολή έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018 με σφραγίδα ταχυδρομείου.

Από την ομάδα εκπαίδευσης του CRETAquarium.

Χρήσιμες πληροφορίες

– Η θεματολογία είναι καλό να εστιάζει και να σχετίζεται με το θαλάσσιο κόσμο και τα Χριστούγεννα.

– Τα υλικά είναι ελεύθερα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μολύβι, κραγιόν, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κολάζ ή οτιδήποτε άλλο εσείς νομίζετε.

-Το μέγεθος έργου μπορεί να είναι A4 (210Χ300 εκ.).

-Στην μπροστινή όψη του έργου μπορείτε να γράψετε το μικρό σας όνομα.

-Στην πίσω όψη του έργου είναι απαραίτητο να αναφέρετε ονοματεπώνυμο, τάξη, σχολείο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Στα στοιχεία αυτά θα έχει πρόσβαση μόνο η επιτροπή που θα προβεί στη βράβευση. Διευκρινίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα προστατευθούν αυστηρά.

-Θα γίνουν αναφορές για τη δράση στα τοπικά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ενυδρείου.

-Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μεγάλη, τα έργα θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Μία κατηγορία για την Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξη και μία για τη Δ, την Ε ́ και τη Στ ́. Στην κάθε κατηγορία θα βραβευτούν 5 έργα. Συνολικά θα βραβευτούν 10 έργα.

-Η αποστολή των έργων για τη συμμέτοχη θα πρέπει να γίνει από το κάθε σχολείο χωριστά. Ημερομηνία ταχυδρομείου 10-12-2018.

Διεύθυνση αποστολής: ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΟΥΡΝΩΝ.

Αφηστε καποιο σχολιο