Χοροί, γεύσεις και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα - Φωταγώγηση του δέντρου στο Τalos Plaza

  • Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Ηεκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην Κρήτη, του TALOS PLAZA, που αποτελεί πια θεσμό για την πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 8 το βράδυ.

Η διοίκηση του TALOS PLAZA επιθυμώντας τις φετινές γιορτές να τιμήσει την πολιτιστική παράδοση της Κρήτης και τον αυθεντικό εθιμικό της χαρακτήρα, αποφάσισε να δώσει στην συγκεκριμένη βραδιά αμιγώς τοπικό ύφος.

Για αυτόν τον λόγο, θα φιλοξενήσει πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες που κοσμούν με την πορεία τους την κρητική παράδοση, τόσο μουσικά όσο και χορευτικά.

Το μουσικό συγκρότημα των Θάνου και Γρηγόρη Γιακουμάκη συναποτελούμενο από τους  εκλεκτούς μουσικούς: Μύρων Νιωτάκη, Μανόλη Σταυρουλάκη και Δαμιανό Βασιλάκη, θα μας ταξιδέψει σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια, χαραγμένα από αυθεντικότητα και ποιότητα  μέσα στο πέρασμα της κρητικής μουσικής ιστορίας.

Ο Λαογραφικός όμιλος «Λάζαρος και Μανώλης Χνάρης», που χρόνια κοσμεί την λαογραφική και χορευτική  έκφραση του νησιού μας, θα αποδώσει με τον μοναδικό του τρόπο χορούς που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην κρητική παράδοση.

Το οινοποιείο “Μαραγκάκη” θα προσφέρει σε όλους κέρασμα με κρασιά από προσεγμένες ποικιλίες και η εταιρεία “Γαλένι” της εταιρείας ΑΦΟΙ Ζερβού θα κεράσει επιλεγμένα τυριά

Μέσα σε αυτό το  καλλιτεχνικά αμιγώς κρητικό σκηνικό, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να κεραστούν αυθεντικές ντόπιες γεύσεις από κρασί και τυρί:

Το Οινοποιείο ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ θα προσφέρει σε όλους κέρασμα με κρασιά από επιλεγμένες τοπικές ποικιλίες.

H εταιρεία «Γαλένι» της ΑΦΟΙ ΖΕΡΒΟΥ με τα βραβευμένα γαλακτοκομικά προϊόντα της θα προσφέρει ανοικτό κέρασμα προς το κοινό.

Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο Γιώργος Τσιχλάκης.

Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα έως 6 Ιανουαρίου

Από την 1η Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του TALOS PLAZA που θα διαρκέσει έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Μια πραγματική όαση για κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη του εμπορικού κέντρου με:

Δημιουργικές δράσεις από έμπειρους παιδαγωγούς, εκπαιδευτική ρομποτική, μουσικές εκδηλώσεις, γυμναστικές επιδείξεις, magig show, ξυλοπόδαρους, χορευτικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια κ.ά.

Τέλος, το TALOS PLAZA συνεχίζει αλλά και εμπλουτίζει και φέτος τις συνεργασίες του με πολύ σημαντικούς φορείς του νησιού, όπως τον ΕΣΔΑΚ και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Με τιμή υποδέχεται την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σωματείο Εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου και Πολιτιστικούς Συλλόγους.