Η Νεράιδα και το Παλικάρι - Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα στα Χανιά

  • Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 10:25
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Στα Χανιά βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σύσσωμος ο θίασος της παράστασης “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”. 50 χρόνια μετά, η αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο και οι συντελεστές βρέθηκαν στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων για να γυρίσουν το τρέιλερ με την χαρακτηριστική σκηνή “σύγκρουσης” των Βροντάκηδων και των Φουρτουνάκηδων.

Ο θίασος ντύθηκε με κρητικές παραδοσιακές στολές που παραχώρησε ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης”, χορευτές του οποίου συμμετείχαν κανονικά στα γυρίσματα.

Η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και πρωταγωνιστούν Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Κωνσταντίνου στο ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη και Χρυσούλα Διαβάτη στο ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο, παραδοσιακό Κρητικό χορευτικό σύλλογο και τον δημοφιλή Κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη με την ορχήστρα του να ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή μαντινάδες, παραδοσιακές Κρητικές αλλά και νέες μελωδίες με την υπογραφή του.

zarpanews.gr