Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Νοεμβρίου

  • Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 08:22
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ήλιος Εξάγωνο με Πλούτωνα σήμερα και οι πλανήτες υπόσχονται χρήμα, πειθώ, πραγματοποίηση επιθυμιών, δύναμη, πάθος, κέρδος και γοητεία για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τα δεδομένα στη ζωή σου αλλάζουν και η φάση που παραμελούσες τον εαυτό σου και το μέλλον σου έχει πια τελειώσει οριστικά .Με τις εμπειρίες που απέκτησες, είσαι πλέον σε πλήρη ετοιμότητα για δράση και καταφέρνεις να αξιοποιήσεις μία πρόταση που σε απογειώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις θέματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το διάστημα που έρχεται καλείσαι να ανανεώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου κάνοντας πράξη σκέψεις που σε ακολουθούν εδώ και καιρό. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σου επιβεβαιώνουν ότι έχεις τους κατάλληλους συμμάχους σε ότι προσπαθήσεις από δω και πέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ο δυναμισμός, σε συνδυασμό με τις ευαισθησίες σου σε κάνουν άτομο προσφιλές και αγαπητό στον κοινωνικό σου περίγυρο. Εκμεταλλεύσου τη εύνοια αυτή για να αποσπάσεις βοήθεια στις επιδιώξεις σου. Η εντιμότητά σου είναι γνωστή, μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για αλλαγή, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μεγάλη αφορμή για ξεκαθαρίσματα σου δίνεται και την εκμεταλλεύεσαι με πολύ δυναμικό τρόπο. Μετρίασε κάπως τον παρορμητισμό σου ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες δίχως να θιχτεί κανείς .Κάνε τις επιλογές σου με κριτήρια τη σοβαρότητα και την ασφάλεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το διάστημα αυτό σε απαλλάσσει από άγχη και υποχρεώσεις του παρελθόντος αλλά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση σοβαρή και άμεση. Κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, απαραίτητες για τις εξελίξεις, θα σε φέρουν σε πολύ ευχάριστη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η δυνατότητα να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, σε χαροποιεί και σε γεμίζει με ενέργεια που έχεις πολύ ανάγκη καθώς η περίοδος των διακοπών αργεί πολύ ακόμα. Φρόντισε να αποδεχτείς μία ευχάριστη πρόταση κατά τη διάρκεια της οποίας προκύπτει μία ευχάριστη έκπληξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον διαγράφετε πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τώρα που βασικοί τομείς της ζωής σου, βρίσκουν λύσεις και δρομολογούνται καταστάσεις μετά από αρκετά προβλήματα, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Φρόντισε για την ξεκούρασή σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Το αποτέλεσμα προκαλεί το θαυμασμό και βελτιώνει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία ευκαιρία, με την τεράστια δυνατότητα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου είναι πολύ κοντά και το πλανητικό σκηνικό σε συμβουλεύει να είσαι σε ετοιμότητα να την αναγνωρίσεις και να την αξιοποιήσεις αμέσως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώσε βάση σε νέα γνωριμίες, συζητήσεις και πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι τόσο αρνητικά όπως σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα. Ήδη νιώθεις πως η ώρα είναι κατάλληλη για να κάνεις την κίνηση που θα φέρει την ισορροπία που όλοι περιμένουν. Τόλμησέ το λοιπόν και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η δημόσια εικόνα σου αλλάζει εξ αιτίας κάποιας εύνοιας που δέχεσαι στις συνθήκες της ζωής σου και το γεγονός αυτό προκαλεί φθόνο σε κάποιους, δυσαρεστώντας σε πολύ. Αγνόησε οποιαδήποτε σχόλια και συγκεντρώσου στην άνοδό σου που μεγαλώνει σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νιώθεις έντονα πλέον ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε σε επηρεάζει συναισθηματικά και να πάρεις κάποιες σκληρές, ίσως, αποφάσεις για καταστάσεις και ανθρώπους που σε επηρεάζουν αρνητικά. Καλό θα είναι να βεβαιωθείς πως η πρόθεσή σου δεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μετά να πράξεις ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων, φιλικών και οικογενειακών μπορούν να σε οδηγήσουν σε δρόμο εντελώς διαφορετικό από εκείνο που βαδίζεις εδώ και καιρό. Μην αντιδράς απότομα στα νέα δεδομένα, προστάτεψε τις ισορροπίες σου και συνέλλεξε τις πληροφορίες βάση των οποίων θα δράσεις πιο σωστά στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στην δουλειά σου. Μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδια σου και την υλοποίηση τους. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr