Mήπως σε κερατώνει; Πέντε βασικά σημάδια τα οποία μάλλον αγνοείς

Καλά αυτός είναι και του άντρα, αλλά στην προκειμένη ασχολούμαστε με σένα φίλη μου. Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη προδοσία από τον φίλο ή το σύζυγο, και παρά το γεγονός ότι είναι πολύ απλό πρώτα να χωρίσεις και μετά να την κάνεις την κουτσουκέλα, κανένας δεν το πηγαίνει με τη σειρά αυτή.

Δεν είναι τυχαίο, ότι η συντριπτική πλειοψηφία σκέφτεται ότι είναι μόνο για μία φορά και ότι δεν υπάρχει λόγος να χωρίσει και να καταστρέψει τη σχέση του(!) για μία ανοησία και κάπως έτσι καταλήγουμε να γινόμαστε τάρανδοι. Είπαμε δε βγάζουμε τις ουρές μας απ΄έξω, αλλά στην προκειμένη αναφερόμαστε στον άπιστο άντρα και μόνο! Οπότε, εμείς εδώ σου έχουμε κάποια πολύ βασικά σημάδια τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι ο καλός σου έχει και εξωγηπεδικές δραστηριότητες και να… δράσεις αναλόγως!

ADVERTISING
inRead invented by Teads

Δώσε βάση:

1. Αποκτά εξάρτηση από την τεχνολογία: Και δεν εννοούμε με gadgets, αλλά κυρίως με τα social media. Ναι είναι 35 ετών λιώνει στο facebook, χαζεύει το instagram και το κινητό του έχει γίνει προέκταση του χεριού του. Ε δε νομίζουμε να θέλεις κάτι παραπάνω για να καταλάβεις ότι το αγόρι ψάχνεται και μάλιστα μεθοδικά.

Η αρχή του τέλους πάντως θα είναι να δεις το κινητό του αθόρυβο και γυρισμένο ανάποδα. Αν όντως συμβεί αυτό ήρθε η ώρα να σιγουρευτείς. Εκτός πια αν το κάνει από ψυχαναγκασμό. Που δεν το νομίζουμε.

2. Αρχίζει να γίνεται… φιγουρίνι: Και δώστου ψώνια και δώστου λούσιμο με το άρωμα, που τις παλιές εποχές έβαζε μόνο στις γιορτές από τσιγκουνιά, και δώστου καινούρια σώβρακα, και τσουπ έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα: Γράφεται γυμναστήριο!!!

Ναι φίλη μου, μπορεί να ήταν ο ίδιος τύπος που έτρωγε κάθε μέρα τρία σουβλάκια στην καθισιά του, αλλά τώρα πια έχει κόψει μαχαίρι τις κραιπάλες, τρώει υγιεινά και όπου σταθεί κα όπου βρεθεί λέει πόσο κακό κάνουμε στους εαυτούς και τον οργανισμό μας με όλα αυτά που τρώμε και πίνουμε! Hellooooooo… Ήρθε η ώρα να ψάξεις το κεφάλι σου για να δεις αν φυτρώνει κάτι.

3. Γίνεσαι αόρατη: Α ναι είναι κι αυτό. Για να το καταλάβεις, βάψε τα μαλλιά σου πράσινα και εμφανίσου μπροστά του. Πας ένα στοίχημα ότι δεν θα το καταλάβει; Γενικότερα, αν παρατηρήσεις ότι δε σου δίνει καμία απολύτως σημασία, παρά το γεγονός οτι εσύ κάνεις τα πάντα για να τραβήξεις την προσοχή του, τότε ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Τι να κάνουμε; Είναι απασχολημένος ο άνθρωπος. Δεν έχει ούτε χρόνο ούτε και διάθεση να ασχοληθεί μαζί σου. Ειδικά αν αντιληφθείς ότι πλέον δε σου φωνάζει, δεν τσακώνεται μαζί σου, και βρίσκει τέλειο οτιδήποτε κι αν κάνεις, τότε να ξέρεις ότι μάλλον το μέλλον της σχέσης σας κρίνεται αβέβαιο.

queen.gr