Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πούμε πως οδηγείς

  • Παρασκευή, 9 Νοέμβριος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο -κατά τα άλλα παρορμητικός- Κριός είναι ο καλύτερος οδηγός. Εκτός από το γεγονός ότι τρακάρει λιγότερο, οι ζημιές που κάνει – όταν τις κάνει – είναι μικρές. Το ζώδιου του Άρη ξέρει να υπολογίζει το ρίσκο που παίρνει.

Επίσης καλοί και προσεκτικοί οδηγοί φαίνεται να είναι οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι.

Αντίστροφα, ο αναλυτικός Παρθένος μάλλον υπεραναλύει την κατάσταση και χάνει κρίσιμο χρόνο αντίδρασης. Οι Παρθένοι έρχονται, μετά τους Σκορπιούς, στη συχνότητα ατυχημάτων αλλά κρατούν την πρωτιά στο κόστος ζημιών.

Πολύ κοντά στους Παρθένους βρίσκονται οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. Οι Λέοντες κάνουν λίγες ζημιές αλλά σοβαρές, οι δε Σκορπιοί προτιμούν τις πολλές, μικρές ζημιές.

Κάλυψη για Θραύση Κρυστάλλων χρειάζονται οπωσδήποτε οι Δίδυμοι και τα Λιοντάρια, ενώ προτείνουμε σε Ιχθύες και Σκορπιούς να επιλέξουν προγράμματα που να τους καλύπτουν σε περίπτωση κλοπής.

Επιρρεπείς σε ατυχήματα από πυρκαγιά είναι οι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Τοξότες.

Παρακαλούνται επίσης οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι να επιλέξουν μικτή ασφάλιση, μιας και είναι τα ζώδια που προτιμούν πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Ψάρια, Δίδυμοι και Υδροχόοι φαίνεται να προτιμούν την online ασφάλιση. Τοξότες και Αιγόκεροι, μάλλον είναι λίγο πιο συντηρητικοί!

Το παρόν άρθρο βασίστηκε σε έρευνα που έγινε από το τμήμα Ζημιών της εταιρίας ασφάλισης οχημάτων Hellas Direct

astrology.gr

Αφηστε καποιο σχολιο