Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

  • Πέμπτη, 8 Νοέμβριος 2018 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Από σήμερα φιλοσοφούμε και ζούμε την ζωή με τύχη, χαρά, αισιοδοξία, επαφές, περιπέτεια και ανοιχτούς ορίζοντες! Ο Δίας περνάει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει δώρα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του ΄19, Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο με πολλή λογική, Κριέ, και ξέρεις καλά τι γίνεται γύρω σου. Φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με λίγο περισσότερο προγραμματισμό, θα τα πετύχεις όλα μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θ’ ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Κριέ, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου, έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μερικές καταστάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, Ταύρε, σ’ έχουν αποσυντονίσει. Φρόντισε να μη χάσεις το έλεγχο και μείνε στο κέντρο της λογικής σου. Μόνο έτσι θα δεις αντικειμενικά μερικά πράγματα, χωρίς να βάλεις συναίσθημα. Μπορείς να μιλήσεις και με κάποια άτομα δικά σου, που η συμβουλή τους θα σου φανεί χρήσιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις κινήσεις που σε φέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι στα ύψη της. Το δημιουργικό σου μυαλό σήμερα θα έχει και κάποιες άλλες ιδέες, που θα βγάλουν δικά σου άτομα από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα προσωπικά και μην ανησυχείς για το παραμικρό, αφού έχεις ρυθμίσει μια χαρά όλα τα άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Δίδυμε, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε κινήσεις, αυτή την περίοδο που είναι θετική, ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, προβλήματα κι έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις σήμερα για τρίτα πρόσωπα, Καρκίνε, και δυστυχώς θα είσαι παρών. Φρόντισε να κρατήσεις κατά το δυνατόν ουδέτερη στάση, αφού οτιδήποτε πεις, μπορεί να παρερμηνευτεί. Η ουδετερότητα σου θα εκτιμηθεί, ενώ θα σε προφυλάξει και από λόγια που δε θα ήθελες ν’ ακούσεις. Άλλωστε η ηθική σου, αλλά κι η ειλικρίνεια σου, είναι αποδεδειγμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Καρκίνε μου, κι άφησε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να το δεις ν’ απομακρύνεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ευνοείσαι από τους πλανήτες, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει έγκαιρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η δυναμικότητα σου, Λέων, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ ανταπεξέλθεις σε θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Φρόντισε να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αν δείξεις τη δέουσα προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα, Λέων, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, και βρες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Λέων, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ μ’ αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε βεβαιώνω όμως είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έρχονται καλύτερες μέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να σκέφτεσαι ζητήματα που σ’ έχουν στενοχωρήσει. Αναπολώντας παλιές κακές καταστάσεις, φθείρεις τον εαυτό σου. Έχεις να καταφέρεις τόσα θαυμάσια πράγματα στο μέλλον, που μόνο τις επιτυχίες σου πρέπει να σκέφτεσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να ξεφύγεις από αυτή την άσχημη διάθεση και να κάνεις θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις, αφού μόνο αυτές σου αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα, αλλά και γκρίνια, μπορεί να υπάρξουν στη σχέση σου, Παρθένε, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, Παρθένε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να επικεντρωθείς σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μη δίνεις άλλες αναβολές, καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και μετά θα σου είναι πιο δύσκολο να βρεις διέξοδο. Μίλα με τα δικά σου πρόσωπα και σε βεβαιώνω, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δράσε γρήγορα, για να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ζυγέ, σήμερα ν’ αποφύγεις τη διαφωνία απέναντι σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, αλλιώς θα έχετε αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να ξέρεις ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Σκορπιέ, να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, αφού κάποιες καταστάσεις έχουν παρερμηνευτεί και στο τέλος θα παρεξηγηθείς εσύ. Με την ανοχή που έχεις δείξει σε ορισμένα περιστατικά, μερικοί νομίζουν ότι συναινείς. Οι θέσεις σου όμως είναι τελείως διαφορετικές. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να κάνεις τις ανακατατάξεις σου, ώστε να μην μπορεί κάποιος να σε χρησιμοποιήσει και να «παίξει σκάκι» στην πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε μια χαρά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπό σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Σκορπιέ, οπότε θα σε συμβούλευα, σήμερα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και γενικά, μην παρασυρθείς σε έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, Τοξότη, κι έχεις καταφέρει να βελτιώσεις επαρκώς τον τρόπο σκέψης κι αντίδρασης σου. Κάνεις σωστές κινήσεις, που πάντα δίνουν ώθηση στα σχέδια σου και παίρνεις πρωτοβουλίες ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται. Αυτή την περίοδο, θα βρεθείς σε μια ροή συνεχούς εξέλιξης κάποιων καταστάσεων, που δε θα σου αφήσουν περιθώρια για αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, καλό είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που δεν ξέρει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξέρεις ότι αυτή την περίοδο η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου, Τοξότη, και να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που είναι ακόμη στάσιμα. Κάνε σήμερα συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι υπογραφές συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Από κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει, Αιγόκερε, έχεις προβληματιστεί και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Για να ηρεμήσεις από όλες αυτές τις καταστάσεις, το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τα άτομα που σ’ ενδιαφέρουν και να λύσεις ό,τι σε απομακρύνει ή σε προβληματίζει μέσα στην οικογένειά σου. Αυτό θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Αιγόκερε. Απόφυγε μόνο να κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να μην έχεις προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος φέρνει ένα νέο ξεκίνημα για την αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει ν’ αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Έχεις πολλά αυτό το διάστημα στο κεφάλι σου, που οφείλεις να τακτοποιήσεις, αλλά να ξέρεις ότι σου ανοίγονται κι άλλοι δρόμοι, οι οποίοι στην πορεία θα αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικοί για σένα. Φρόντισε να βάλεις στο πρόγραμμά σου οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να σου γίνει σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για θέματα, που το φορτίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, και για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι υποχρεώσεις που έχεις, Ιχθύ, είναι πάρα πολλές, όπως και οι σκέψεις σου για να κάνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντί σου, οπότε με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου πρόσωπα για τα μελλοντικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, η περίοδος είναι κατάλληλη, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Ιχθύ, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει μέσα στη μέρα να καλύψεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο