Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

  • Τετάρτη, 7 Νοέμβριος 2018 08:41
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και ανοίγουν δρόμοι με ευκαιρίες, δυνατότητες και νέα ξεκινήματα, ιδίως ερωτικά και οικονομικά, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!
Μία νέα εποχή είναι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι μεγάλες απαιτήσεις σου έχουν δημιουργήσει μία σκληρότητα που ξαφνιάζει όσους σε γνωρίζουν και σε αγαπούν. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια μέσα από ηρεμία και ψυχραιμία. Τα οφέλη από τη σωστή αντιμετώπιση θα φανούν άμεσα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά βάζουν νερά. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μεγάλες αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου δημιουργούν καχυποψία για το αποτέλεσμα και σε γεμίζουν πείσμα για να πετύχεις. Αυτό δεν είναι τόσο κακό, αρκεί τα επίπεδα της επιμονής σου να μην είναι καταστροφικά για τον ψυχικό σου κόσμο. Ηρέμησε και συνέχισε σε αυτά που θέλεις με πολύ ηρεμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Περίεργες και αναπάντεχες αποκαλύψεις σε αναγκάζουν να ερευνήσεις γεγονότα που σου ήταν αδιάφορα μέχρι τώρα. Διεκδίκησε τα κεκτημένα σου με δυναμισμό και θάρρος και μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται .Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο που σιγά – σιγά θα απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το πρακτικό συμφέρον έρχεται σε σύγκρουση με τα συναισθήματα μέσα στην οικογένεια και οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα κρατήσουν καιρό, δημιουργώντας συμφωνίες που θα σε κάνουν τελικά να δυσανασχετήσεις. Κέρδισε χρόνο να εξετάσεις καλύτερα τον τρόπο που θα μπορέσεις να κινηθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να τα προσέξεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μεγάλες απαιτήσεις, κούραση, παρεξηγήσεις αλλά και ανανέωση και επαναφορά της λογικής φέρνει το ερχόμενο διάστημα. Η δικαίωση είναι βέβαιη, όσο και αν για την ώρα φαντάζει αδύνατη. Ασχολήσου περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα που αποζητούν την παρουσία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό σου «κλείνει το ματάκι» για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις που θα δυστυχώς είναι πάλι από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την συνέπεια δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αναγνώριση, δικαίωση και ανταμοιβή των κόπων σου θα αρχίσεις να βιώνεις τώρα. Απόλαυσέ την γιατί η χαρά διακόπτεται απότομα από στοίβα υποχρεώσεων που καταφτάνουν προς επίλυση. Να είσαι σε ετοιμότητα για να προφυλάξεις κεκτημένα που κουράστηκες να κατακτήσεις στο παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και τρώγεσαι για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην προκαλείς τους γύρω σου, είναι καλύτερα να αποδεχτείς πως οι ρυθμοί τους δεν θα συμβαδίσουν με τις δικές σου ανάγκες και να στηριχτείς στα πόδια σου για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει απαιτούν συγκέντρωση και κούραση, με ηρεμία και πνεύμα συνεργασίας. Σύντομα θα καταφέρεις να βγεις από αυτά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες ειδήσεις σε βρίσκουν ξαφνικά, προκαλώντας εκνευρισμό και η ψυχραιμία σου εξαφανίζεται. Η ανησυχία δεν σου προσφέρει λύσεις, αντίθετα το πρόβλημα επεκτείνεται περισσότερο. Σκέψου ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και μην φοβάσαι να απαιτήσεις την ιεράρχησή τους .Η χρυσή τομή μπορεί να βρεθεί και θα φέρει ισορροπία στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σου και ευνοεί την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η έντονη ανάγκη σου για ελευθερία φοβίζει τους γύρω σου καθώς την προβάλλεις με άσχημο και επιθετικό τρόπο. Η αποφυγή σου στο να δίνεις υποσχέσεις είναι μεν μία έντιμη αλλά όχι σωστή λύση αν θέλεις σοβαρούς ανθρώπους δίπλα σου. Σκέψου καλύτερα και βάλε τον εαυτό σου στη θέση των άλλων . Θα σε βοηθήσει η μερική έστω αναθεώρηση της στάσης σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Συναντήσεις που θα προκύψουν σήμερα με σημαντικά πρόσωπα γίνονται αφορμή για νέα δραστηριότητες που εκφράζουν το δημιουργικό σου κομμάτι. Η καλή ενημέρωση θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, αν θέλεις αυτό να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ανανέωση έρχεται και σταθερή βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα, που θα χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι δυσκολίες που υπάρχουν δεν σε εμποδίζουν να βάλεις σωστό πρόγραμμα, να το τηρήσεις δίχως υπερβολικούς συναισθηματισμούς και να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί μέσα από αυτή τη διαδικασία και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Με την Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και σε ευνοεί πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα θα θέλεις να πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου και ξαφνικά κάποια στοιχεία σε απογοητεύουν. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα διότι δεν είναι αληθή. Μία μικρή αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να σκεφτείς και να αξιολογήσεις την πραγματικότητα για να βρεις τη λύση που θα ξεπεράσει το πρόβλημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και σε ευνοεί τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο