Τον θέλεις; Πώς να του στείλεις μήνυμα και να μη σε περάσει για απελπισμένη

Ως γνωστόν οι καιροί αλλά και οι σχέσεις είναι δύσκολες, ή μάλλον εμείς τις κάνουμε, με αποτέλεσμα γύρω μας να υπάρχει πολλή μοναξιά. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι αν πλέον δεν έχεις τακτική και σύστημα, και απλά δείξεις τα συναισθήματά σου, κινδυνεύεις να… φας πόρτα! Και μπορεί η ειλικρίνεια να είναι σημαντική και ίσως και το ζητούμενο, αν πηγαίνεις όμως με το σταυρό στο χέρι, παίζει και να μείνεις μόνη για καιρό ακόμα.

Ευτυχώς να λες, που υπάρχουμε κι εμείς να σε συμβουλεύσουμε, και να σου αποκαλύψουμε κάποια tips των γυναικών που ξέρουν, ή αλλιώς της γυναίκας της καπάτσας. Φίλη μου, σήμερα θα ασχοληθούμε με τη συμπεριφορά σου αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού, και κυρίως με το τι μήνυμα θα στείλεις ώστε να μη σε περάσει ούτε για αδιάφορη ούτε φυσικά και για απελπισμένη. Για να δούμε…

1. Μην εκφράζεις συναισθήματα: Αμέσως μετά το ραντεβού, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να στείλεις μήνυμα και να του πεις πόσο όμορφα πέρασες και πόσο πολύ τον σκέφτεσαι (έλεος). Ναι μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά οι άντρες έχουν ένα καλό που ταυτόχρονα για εμάς είναι κακό.

Ό, τι ακούσουν από το στόμα μιας γυναίκας, θέλουν να το ακούσουν πρόσωπο με πρόσωπο, όποια κι αν είναι τα συναισθήματά τους για τη γυναίκα αυτή. Με λίγα λόγια, αν θέλεις να κάνεις εξομολογήσεις, μην τις κάνεις μέσω κινητού γιατί δε θα σου βγει σε καλό. Αν το ραντεβού σας ήταν πετυχημένο, μείνε εκεί και άφησε εκείνον να κάνει το επόμενο βήμα!

2. Μη γίνεσαι επιθετική: Το μυστικό είναι η υπομονή. Αν ήταν και για εκείνον ένα πετυχημένο ραντεβού και πέρασε καλά όπως κι εσύ, περιορίσου στο να κρατήσεις στάση αναμονής!

Τα καληνύχτα, καλημέρα κτλ, εκτός του ότι είναι εντελώς ακατάλληλα για την περίσταση, είναι ικανά να τον τρομοκρατήσουν κιόλας! Φαντάσου δηλαδή να βγείτε και δεύτερο ραντεβού ή να κάνετε σεξ! Προσπάθησε να συγκρατηθείς και άστον να πάρει πρωτοβουλία.

3. Μην κατασκοπεύεις: Είναι Παρασκευή, δεν σου έχει κάνει καμία απολύτως νύξη για το αν θα βγείτε ή όχι, κι εσύ είσαι πεπεισμένη ότι είναι ραντεβού με κάποια άλλη! Στέλνεις λοιπόν και καλά μήνυμα να δεις τι κάνει.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απαντήσει, και να πει ψέματα, αλλά υπάρχει και πιθανότητα να μην λάβεις ποτέ απάντηση για πολλούς και διάφορους λόγους! Φυσικά εσύ, είσαι πλέον σίγουρη ότι είναι με γυναίκα και τον βομβραδίζεις με μηνυματα μέχρι να απαντήσει. Που παίζει και να μην απαντήσει ποτέ! Συγνώμη αλλά έχεις φανεί ξεκάθαρα τρελή.

4. Μην απαντάς αμέσως: Εγγυημένα αποδίδει. Μπορεί με το που δεις μήνυμά του να πετάξεις από τη χαρά σου και το στομάχι σου να δεθεί κόμπος, τώρα θα κάνεις το κομμάτι σου. Όσο κι αν το θέλεις, μην απαντήσεις αμέσως, και μάλιστα άσε και πάνω από μία ώρα να περάσει. Έχεις και ζωή στο κάτω κάτω.

Αν στο διάστημα αυτό, ξαναστείλει μήνυμα ή πάρει τηλέφωνο, τότε είσαι σε καλό δρόμο, γιατί έστω όπως όλα δείχνουν, ήθελε να μάθει τι κάνεις και γιατί όχι μόνο να σε δει. Αν το χειριστείς σωστά, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Πηγή: Queen.gr