Λασκαράκη-Σουλτάτος: Συγκατοίκηση και… γάμος;

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ερωτευμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και δεν το κρύβει. Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day για την προσωπική της ζωή.

«Δεν θα ψάξω, δεν θα διαβάσω, δεν θα ασχοληθώ. Εσείς κάνετε τη δουλειά σας και εγώ τη δική μου. Επίσης όμως κάνω και τη ζωή μου και δεν θα λογοδοτώ για αυτό. Δεν με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου. Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε πιστεύω, δεν θα μείνει κρυφό», είπε η ηθοποιός.

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή αποκάλυψε πως το ζευγάρι πρόκειται να συγκατοικήσει άμεσα και πληροφορήθηκε δεν αποκλείεται η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να παντρευτούν τα Χριστούγεννα!

«Μία φίλη μου τις προάλλες μου είπε “Δεν τα ξέρεις; Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο και τόσο καλά, που σε λίγο διάστημα θα έχουμε κι άλλα καλά νέα…”! Οι καλές γλώσσες λένε πως θα συγκατοικήσουν, είναι σε αναζήτηση στέγης και θα γίνει πολύ σύντομα… Ποτέ το ζευγάρι δεν έκρυψε τον έρωτά του. Μάλιστα αυτή η καλή μου φίλη που έχει καλό ρεπορτάζ μου είπε μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μπορεί και ευτυχή γεγονότα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας… Δεν ξέρω αν ισχύει, η συγκατοίκηση σίγουρα ισχύει, αλλά δεν ξέρω αν θα παντρευτούν τόσο σύντομα…», ανέφερε η παρουσιάστρια.