Πώς δείχνει το κάθε ζώδιο το ενδιαφέρον του στον σύντροφό του

  • Τρίτη, 6 Νοέμβριος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η αφοσίωση είναι κάτι που απαιτούμε από τους άλλους, ακόμη κι όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να την υποσχεθούμε. Είμαστε πιστοί σε ένα άτομο, μια ομάδα, μια χώρα ή μια αιτία.

Από την άλλη, μπορεί να λέμε ότι είμαστε πιστοί, αλλά οι πράξεις μας υποστηρίζουν πάντα τα λεγόμενά μας; Εκεί η αστρολογία μπορεί να μας δώσει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε.

Μπορεί οι σύντροφοί μας να είναι πιστοί και να μην μας απατούν, και μπορεί να υπόσχονται ότι θα είναι πιστοί, αλλά θα πρέπει να εξετάζουμε τον τρόπο που ενεργούν και τα πράγματα που κάνουν για να δούμε αν όντως λένε αλήθεια.

Ας δούμε όμως, πώς δείχνει το κάθε ζώδιο την πίστη του

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) 
Ο Κριός δείχνει την πίστη του με την υποστήριξή του και το να είναι πάντα εκεί για εσάς. Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά ο Κριός έχει πολλά πράγματα στη ζωή του και το γεγονός ότι βρίσκουν χρόνο για κάποιον και είναι παρόντες εκεί γι’ αυτούς, είναι τεράστιο.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) 
Σε αυτό το θέμα, το πείσμα του Ταύρου είναι καλό. Όταν φτάνουν στο σημείο όπου γίνεστε γι’ αυτούς ένας αξιόπιστος φίλος ή σύντροφος, υπάρχουν πολύ λίγα που δε θα κάνουν για εσάς. Θα παλέψουν για σας και θα είναι ο συνήγορός σας.
Τείνουν να είναι πολύ συναισθηματικά ώριμοι, έτσι θα σας ακούσουν και θα σας δώσουν σταθερές συμβουλές. Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε έναν Ταύρο για να είναι δίπλα σας βοηθώντας σας και σχηματίζοντας ένα προστατευτικό κλοιό από έναν σκληρό κόσμο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) 
Μπορεί όλοι να λένε ότι οι Δίδυμοι είναι ασταθείς και συνεχώς μεταβαλλόμενοι, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά πιστοί. Θα αποδείξουν την πίστη τους ξανά και ξανά, αλλά προτιμούν να σας ακούν να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να μιλάτε για την ζωή σας, τότε θα αρχίσουν να μοιράζονται κι αυτοί τα δικά τους.

Οι Δίδυμοι ενδιαφέρονται να σας ακούσουν αυτά που έχετε να πείτε και θα είναι ανοιχτοί και ειλικρινής μαζί σας. Επίσης, αν κάποιος μιλάει για εσάς πίσω από την πλάτη σας, να είστε σίγουροι ότι ο Δίδυμος θα τον κάνει να σωπάσει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου) 
Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά πιστοί σε αυτούς που αγαπούν. Δείχνουν την πίστη τους με την ειλικρίνειά τους και το γεγονός πως είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν, ειδικά για θέματα που εξακολουθούν να επηρεάζουν την σχέση σας τώρα.

Οι Καρκίνοι αναγνωρίζουν τα λάθη τους και θα είναι υπεύθυνοι για όλες εκείνες τις φορές που τα έκαναν μαντάρα. Θέλουν να φτάσουν στη βασική αιτία οποιουδήποτε προβλήματος, ώστε να μπορέσετε οι δυο σας να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας σε ισχυρότερα θεμέλια.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 
Ο Λέων δείχνει την πίστη του από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την σύγκρουση αντί να την αγνοεί. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση δεν προσπαθεί να το αγνοήσει. Επίσης, δεν προσπαθεί να βρει κάποια λύση έξω από την σχέση, σαν να απατά δηλαδή.

Ο Λέων χειρίζεται τα πράγματα κατά μέτωπο και είναι πολύ ειλικρινής. Το είδος της πίστης που δίνει ο Λέων είναι το είδος της πίστης που θέλει ως αντάλλαγμα: σταθερότητα, διάρκεια και ειλικρίνεια.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου) 
Ο Παρθένος είναι εκεί όταν του ζητάς να είναι, και είναι εκεί ακόμη όταν δεν ήξερες ότι μπορεί να τον χρειαζόσουν. Θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοι και να κάνουν την σχέση σας όσο πιο δυνατή γίνεται. Θα σας υποστηρίξουν στις προσπάθειές σας 100%.

Αν κάποιος προσπαθήσει να πείσει τον Παρθένο πως το άτομο στο οποίο είναι τόσο πιστό δεν το αξίζει, ο Παρθένος θα τον αγνοήσει. Αυτό το ζώδιο θα κάνει τα πάντα για την πίστη.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου) 
Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά πιστοί, ακόμη και όταν όλοι γύρω τους τους λένε ότι δεν είναι. Ο Ζυγός θα είναι ο υποστηρικτής σας και θα σταθεί για εσάς. Είναι σε θέση να βλέπουν τα πράγματα από τις οπτικές γωνίες των άλλων κάτι που τους βοηθά να καταλαβαίνουν πολλά.

Αν προσπαθήσετε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για μια αιτία, ο Ζυγός θα σταθεί μαζί σας και θα βάλει όλη την ενέργειά του για να σας βοηθήσει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου) 
Ο Σκορπιός είναι απίστευτα πιστός. Δείχνει την πίστη του με την αυστηρή ειλικρίνεια και τον τρόπο που δεν φοβάται να κάνει δύσκολες συζητήσεις.

Αν πιστεύει ότι κάποιος που αγαπά έχει έναν εθισμό ή κάποιο άλλο πρόβλημα, θα τα αντιμετωπίσει άμεσα. Ο Σκορπιός θα είναι εκεί για να ζητήσουν βοήθεια και να βεβαιωθούν ότι θα ξέρουν πως είναι εκεί γι’ αυτούς και δεν είναι μόνοι τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου) 
Ο Τοξότης μπορεί να μην είναι εκεί καθημερινά, αλλά αν κάποιος που αγαπάει περνάει κάτι σημαντικό, ο Τοξότης θα σπεύσει για να είναι στο πλάι του. Για τον Τοξότη, η πίστη είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του.

Μπορεί να μην τρελαίνονται να έχουν δεσμούς με άλλους, αλλά η πίστη τους είναι αναμφισβήτητη. Θα είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που τους χρειάζονται.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου) 
Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο πιστοί από τα ζώδια και αναλαμβάνουν πολύ σοβαρά τις ευθύνες τους. Μπορείτε να βασίζεστε σε έναν Αιγόκερω πως θα είναι εκεί όταν τον χρειαζόσαστε και πως θα σας υπερασπιστεί, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συνεπάγεται.

Δεν κάνουν πράγματα που θα θέσουν τη σχέση τους σε κίνδυνο. Είναι προσεκτικοί άνθρωποι και δίνουν μεγάλη αξία στο να είναι πιστοί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου) 
Οι Υδροχόοι επιδεικνύουν την πίστη τους μέσω των πράξεών τους. Είναι πολύ υποστηρικτικοί με τους αγαπημένους τους και θα κάνουν το κάτι παραπάνω γι’ αυτούς.

Τείνουν να θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν και θα προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους σε νέα και καινοτόμα μονοπάτια. Εάν ένας Υδροχόος δώσει τον λόγο του, θα τον τηρήσει σίγουρα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) 
Οι Ιχθείς δείχνουν την πίστη τους με το να είναι ανιδιοτελείς, συμπονετικοί και ευάλωτοι. Βεβαιώνονται πως ο σύντροφός τους νιώθει, ακούει και κατανοεί.

Σε μία σχέση θα είναι πάντα εκεί, ακόμη κι αν υπάρξουν συγκρούσεις ή προβλήματα.



Πηγή:  iefimerida.gr