Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου

  • Τρίτη, 6 Νοέμβριος 2018 08:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα! Συναίσθημα, αγάπη και εκπλήρωση επιθυμιών φέρνει το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Αγαπάμε, με όλους τους τρόπους!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η έντονη ανυπομονησία για το αύριο σου δημιουργεί τεράστιο άγχος και φέρνει ως αποτέλεσμα να έχεις μονίμως εκνευρισμό και να επηρεάζεις τον περίγυρό σου. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες μπορούν να σου συμπαρασταθούν και να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και θα πας και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ADVERTISING
inRead invented by Teads

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέχετε την επικοινωνία που έχετε με τον περίγυρό σας ,υπάρχει περίπτωση μικροεπιπλοκών. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι μια χαρά, όμως η ενεργητικότητα και η δυναμικότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τότε δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρησε μερικά πράγματα γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να ακούσεις την άποψή τους. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το οικογενειακό σου περιβάλλον και προβλήματα που προκύπτουν μέσα σε αυτό σε απασχολούν αρκετά τώρα και χρειάζεται να δώσεις αρκετό από το χρόνο σου. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί για αυτό προσπάθησε να μοιράσεις με προγραμματισμό το χρόνο σου και σε βεβαιώνω ότι όλα στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε το άγχος σου για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Πολλά συναισθήματα κουβαλάς βαθειά μέσα σου και διστάζεις να τα εξωτερικεύσεις γιατί δεν θέλεις να στεναχωρήσεις τους άλλους. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να έχεις περισσότερες δυνάμεις στην καθημερινότητα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η καθημερινότητα έχει αρχίσει να σε πνίγει και το φταίξιμο είναι όλο δικό σου διότι ποτέ δεν φροντίζεις να βάλεις όρια και αφήνεις τους γύρω σου να σε φορτίζουν με τα προβλήματά τους. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις που θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ισορροπίες ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν θα σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν την φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες που δημιούργησαν οι επιτυχίες σου το τελευταίο διάστημα απαιτούν τεράστιο κόπο για την αξιοποίησή τους. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις, βρες τη δύναμη να διατηρήσεις τις ισορροπίες που θα προστατέψουν τις σχέσεις σου στον κοινωνικό περίγυρο. Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη θα έχεις πολλές προτάσεις που θα προκύψουν τώρα και θα είναι θετικές και έχουν προοπτική επιτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες. γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μία πρόταση που περιλαμβάνει αλλαγή τόπου και γενικά τρόπου ζωής έρχεται τώρα στην επιφάνεια και σε χαροποιεί αρκετά. Το ενδεχόμενο να την ακολουθήσεις δεν αποτελεί καθόλου δεδομένο για το μέλλον, αντίθετα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να βελτιώσει καθοριστικά την προσωπική σου πορεία ζωής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς και εσύ να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είναι γεγονός ότι τεράστια προβλήματα έχουν συσσωρευτεί επάνω σου εδώ και καιρό και δυστυχώς μεγάλο μέρος από αυτά παραμένει άλυτα. Μην επιτρέπεις στις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις να σε γυρίζουν πίσω ,σκέψου με αισιοδοξία το αύριο και οργάνωσε το πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να οδηγηθείς εκεί που έχεις επιλέξει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν έμπιστα άτομα, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου η εποχή είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου να σε οδηγήσει σε δράσεις που θα καταπλήξουν. Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η μανία σου για τελειότητα μπλοκάρει διαρκώς γεγονότα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να κουράζεσαι δίχως να παίρνεις ικανοποίηση. Άλλαξε αμέσως στάση και κάνε άλλο προγραμματισμό. Η τελειότητα υπάρχει μόνο στη φαντασία μας και η ζωή είναι πραγματική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τώρα που οι καταστάσεις έχουν πλέον δρομολογηθεί, είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η άσκηση, η διατροφή, η αισθητική αλλά και οι ψυχικές σου ισορροπίες έχουν παραμεληθεί αρκετά και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Κάνε στον εαυτό σου το δώρο της φροντίδας που αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Σχέδια που θέλεις να τελειώσεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις με πολύ επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο