Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν ερωτικά αυτήν την εβδομάδα

Κριός

Ο Δίας που περνάει στον Τοξότη στις 8, είναι σε μία εξαιρετική θέση για σένα, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα τους επόμενους 13 μήνες να κάνετε σημαντικά βήματα. Μοναδικές θα είναι οι γνωριμίες και σε ερωτικό επίπεδο που θα σας γεμίζουν αισιοδοξία και θα ανεβάσουν την ερωτική διάθεση.  Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 9 και σα;ς δίνεται η μοναδική ευκαιρία να λύσετε ζητήματα στην ερωτική σας  ζωή που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν με το ταίρι σας καθώς η επικοινωνία μπορεί να είναι εξαιρετική. Το πάθος και ο ερωτισμός δεν λείπουν και λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας. Συγχαρητήρια!

Λέων

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 8 και λειτουργεί άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία αλλά και την προσωπική σας ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό μέσα στους επόμενους δεκατρείς να έρθει στη ζωή σας ένα σημαντικό πρόσωπο που θα την απογειώσει.  Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 9 του μήνα εξαιρετική συνθήκη:  το πάθος και το συναίσθημα, η επιθυμία και η ανάγκη σας  για έρωτα  λειτουργούν ευεργετικά στην πορεία της προσωπικής σας ζωής. Το σεξ επίσης με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ρέει άφθονο.

Ζυγός

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 8 δίνοντάς σας την ευκαιρία μέσα στους επόμενους δεκατρείς μήνες να ασχοληθείτε με όλα όσα σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν. Η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται και οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σας μπορούν να σε γεμίσουν γνώσεις και πληροφορίες που είναι χρησιμότατες. Παράλληλα το σεξ έρχεται να ανανεωθεί, μια που η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 9  και μπορεί να λειτουργήσει αφροδισιακά για τη σχέση σας.

Σκορπιός

Στις 7 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας,  σας καθιστά πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας γεμίζει ευαισθησία, ρομαντισμό, τρυφερότητα, αλλά  και έντονο ερωτισμό.  Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 9 και σας βοηθά να λύσετε ζητήματα του παρελθόντος σε σχέση με το ταίρι σας που σας δημιουργούσαν θυμό και ανασφάλεια. Δεν πειράζει όμως, διότι ο έντονος ερωτισμός θα σας αποζημιώσει για όλα, έτσι κι αλλιώς.

marieclaire.gr